londontid

VIP, Moët, utsikt över London eye och Big Ben. vad mer kan man begära? life is good.

GODNATT.

12.18 nu drar vi till London!

bloggen får fortsätta se bedrövlig ut (haft superstressigt och nolltid över) men nu drar vi till London! slänger kanske upp ett videoinlägg eller så!? tar med min lille ASUS.

puss på er.

13.57 yes!


13.57 snart ny vecka

imorgon är det måndag och det innebär en ny vecka!

på onsdag åker jag till London och innan dess hade det suttit fint med ett brev från Cultural Care. hoppas som tusan att det händer något nästa vecka.

12.33 fattar ni?

om en-två månader sitter jag på planet till USA! JAG SKA FLYTTA TILL USA för ett helt år. om nu allt går som det ska vill säga, vilket vi hoppas och vilket det verkar göra. kan ni fatta det? inte jag.

23.17 LÄNGTAR

åh, hoppas nu att allting går som det ska och att jag blir antagen till programmet så fort som möjligt. JAG VILL ÅKA NU. är så jäkla taggad, detta har jag väntat på i flera år..

vill åka nu nu nu nu nu!

15.55 ansökan är iväg!
10.03 totaldöd

har inte sovit många timmar inatt, max en fyra.
engelskan har legat och snurrat i huvudet på mig, har blivit alldeles för mycket engelska de senaste dagarna.


idag är jag dödstrött och stressar med det sista i ansökan (JA DEN SKA IN IDAG ISTÄLLET JAG DÖR) och i eftermiddag/kväll väntar au pair-möte och sedan nrj in the park!

00.45 världens bästaidag var jag inom Osby för ytterliggare en childcare reference. kommer sakna goaste ungen Liam, när jag är där borta. tur det finns webcam :)

21.33 so far so goodnu har jag börjat renskriva ansökan till CC som ska postas senast på TORSDAG. panik! dock slipper jag betala depositionsavgiften eftersom det blev så kort varsel nu, det tackar vi för!

fotokollaget är så gott som klart!

mitt personal letter är klart. några små finjusteringar behövs bara.
själva ansökan saknar en del men det är mest för att jag behöver fila på vissa meningar och hur jag ska uttrycka mig på bästa sätt.
imorgon ska jag fixa resten av referenserna. Lina ska vara min andra childcare reference. Petra och Poppe ska vara mina personal reference. Poppe har jag känt i många år och Petra har jag bott ihop med uppe i Örebro så hon kändes klockren! känner mig bättre än de flesta.


tror ni jag hinner till torsdag? hihi.

22.50 childcare reference nummer ett avklarad

jag och Tilda tog en mysig fika ikväll. pratade om allt mellan himmel och jord. dessutom är hon min childcare reference så vi passade på och fylla i papper och öva på engelskan, haha. fina vän, jag kommer sakna dig!

skönt och komma framåt, lite för varje dag. nu ska jag lägga mig och kolla på film, är riktigt trött.

21.50 det är nu det börjar

min au pair-ansökan kom jag en bra bit på vägen med igår. det är skönt att det rör på sig! jag ser fram emot detta så otroligt mycket, det är något helt annat än det jag sysslat med de senaste åren.

imorgon ska jag börja på fotokollaget, det passar ju mig perfekt.

som det ser ut nu blir det i Oktober det bär av över Atlanten, jag är redan nu nervös inför flygresan. då ska vi inte tala om att jag om tretton dagar sitter på flyget till England. hjälp.

new startsom ni märkt har inläggen där jag skriver från hjärtat helt försvunnit senaste månderna. istället har jag endast bloggat foton och någon liten text då och då, det är precis så jag kommer att fortsätta.

jag känner obehag över att dela med mig av mitt liv som jag gjort förr. det sitter nämligen en hel hög med idioter och snokar här, skvallrar om, kopierar och sparar för hämnd och/eller bara triggar sig själva till vansinne.

bloggen kommer i framtiden fokusera på mitt stora äventyr som väntar, mitt år i USA och jag kommer blanda text med foton och videoinlägg (som tydligen var uppskattat!)

nu har vi redat ut det hela och det känns som en liten nystart, hoppas ni hänger med mig! :) puss

RSS 2.0