19.24 gata upp gata ner

hej igen. jag är tillbaka efter ett litet uppehåll. tråkiga och jäkligt orättvisa saker har hänt och jag har inte alls känt för och blogga. men nu kör vi igen!

jag tror detta kan ha varit den sjukaste kvällen någonsin i NYC. tycker hela staden kändes öde? det var gata upp och gata ner, Chinatown, hög musik och illegal drugs som kan sammanfatta lördagskvällen. hahaha. amerikanare är riktigt störda. men gud vad jag älskar denna stad och detta land.vi körde förbi Carries trappa och Jessica skrek "stanna bilen! vi måste ta en bild". andra gången jag tar kort på den trappan mitt i natten.nu är det söndagsmys som står på schemat. jag har till och med varit duktig och sprungit en runda ikväll. i 31 graders värme. svettigt och härligt.

23.53 <3


23.58 don't ever look back

ikväll hade jag och kidsen bbq-party. haha.
eller ja, rättare sagt jag och N. B somnade i bilen på väg hem från biblioteket och R somnade i solstolen i väntan på att korvarna skulle bli klara. måste sett sjukt roligt ut, där sitter jag och N själva med varsin korv i handen och sjunger till alla låtar på radion som spelas typ "the club can't even handle me right now watchin you watchin me I go all out the club can't even handle me right now... lala" HAHA. vi har feta högtalare utomhus så där öser vi oftast musik. jag har gjort dem till rena party-people. vi kan inte ens sätta oss i bilen förrens de skriker "veva ner rutorna och skruva upp musiken!" hahaha.

ikväll har jag hållit mig hemma. tittade lite film med barnen och sen har jag fastnat med datorn i knäet. tänker tillbaka på sommaren som snart är slut och inser att det kanske är den bästa sommaren någonsin. fan vad roligt vi haft det. vi har levt livet. vi har haft galet roligt och mött så mycket människor. den här sommaren kommer bli svår och överträffa. nu går alla tillbaka till college och hösten är på väg. allt blir som vanligt igen.

00.53 rutiner

igår natt hade jag sällskap av R i sängen. nu är vi tillbaka i rutinerna igen, haha. det är galet hur ungarna blir så fästa vid en. men samtidigt spenderar jag mer tid med dem än någon annan.. imorgon blir en lång dag så jag borde vara i sängen vid den här tiden men kvällen drog ut på tiden då jag satt och pratade med Sara på Starbucks/Barnes & Nobles ett bra tag.

inte långt kvar till lördag nu, kommer bli så bra!

00.37 Rocky Mountain

här kommer lite bilder från första dagen på vår semester då vi körde till Rocky Mountain nationalpark. det blev mest bilder på en massa berg där och självklart en hel del med familjen, som inte kommer upp här. men några får ni ta del av.


till skillnad från de senaste månadernas 30 gradiga värme hemma i CT möttes vi av snö och bara några plusgrader uppe i bergen i Colorado. brrrrrrrrrrrrrr.


rätt som det var började det ösa ner snö, hagel och regn. mysigt.

22.29 höstväder

idag tänkte jag uppdatera med bilder om mina äventyr men jag är så jäkla deprimerad. hela dagen igår och hela dagen idag har det SPÖREGNAT och varit typ 20 grader varmt, bara. det ser ut som rena hösten ute. okej, de visar 30 grader varmt på torsdag igen men bara tanken på att sommaren går mot sitt slut får mig och vilja gråta. blä. hur ska man överleva hösten och vintern efter ett halvår av bastu-värme?

ska lägga mig och läsa lite (ja, helt seriöst). godnatt.

01.14 shine like gold, buzz like a bee

baby im home!
jag är äntligen hemma i CT efter nästan tre veckors resande. jag har hunnit med och hälsa på i Sverige, pussa på min älskade katt, festa till det rejält med världens bästa Petra (kan inte med ord beskriva vår vänskap och hur jävla glad jag är som har dig!) min älskade Tilda fick barn mitt i allt, en underbar liten gosse. jag har hunnit komma tillbaka till USA och besöka åtta delstater på en vecka, besöka Las Vegas, Grand Canyon och en massa annat. varit med om flygdrama och åkt på helgkurs långt ute i skogen. fan vilka bra veckor! jag ska berätta om allt och jag LOVAR och visa bilder. bland annat på en av alla grizzlybjörnar jag stötte på uppe i bergen i Wyoming/Montana.

imorgon är det jobb som vanligt och jag kan knappt bärga mig till lördag. det pirrar i hela kroppen. lördag är min och Nicks dag, ääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääntligen. jag har väntat i tre månader så några dagar till är piece of cake.

och jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är och vara tillbaka i USA och jag förstår inte hur jag någonsin ska kunna lämna. kanske stannar jag för alltid? möjligt.


20.33 upper state NY

sitter uppe i Silver Bay på helgkurs. alkohol är förbjudet men det sket vi i och stannade till på en av femton spritaffärer på vägen hit. party! men vad gör man av en sådan här helg?

nästa helg blir det dock party på Manhattans gator och bäst av allt, Nick och jag kommer befinna oss i samma stad - samtidigt. för första gången på tre månader. JAG LÄNGTAR.

23.58 back in CT

jag och min värdmamma skålade nyss med ett glas vin. vi är två nervvrak efter flygningen ikväll. allting gick superbra tills precis när vi ska landa på La Guardia (New York) och är KNAPPT EN JÄKLA METER ifrån marken så tvärvänder planer och styr RAKT UPP I LUFTEN IGEN. jag börjar vrida och vända på mig och kolla två rader bakåt där mina värdföräldrar satt med två av barnen, de bara nickar och ler lite konstigt och säger "everything is fine". haha, tänkte bara ja säkert, min värdmamma är lika flygrädd som jag.. haha. det hann gå tusen tankar genom huvudet och när vi svängde rakt in över Manhattan och jag ser Empire State Building och allt torna upp sig brast det för mig. FAN vad rädd jag var! efter en stund säger kaptenen att vi var tvungna och avbryta landningen (jo tack..) för att det var ett plan på landningsbanan.. eeeeeeeeeeeeeeeh ja. andra landningen gick dock bättre och självaste kaptenen kom ut och hälsade på alla innan vi gick av.. nu ska jag inte flyga på evigheter.

jag är iallafall tillbaka i CT tills imorgon då jag drar på kurs hela helgen. ja det är ingen lugn stund här just nu. men jag återkommer nästa vecka. puss!

21.39 New York-time

tillbaka i staterna. om några timmar flyger vi till Denver, CO. tröööööööööött. lär inte va tillbaka på bloggen förrens ytterliggare om någon vecka. tjoho!

16.22 local time


SWEDEN. im home!


23.58 vi ses i Sverige!

har jobbat 8.30 - 22.00 idag, vilket innebär att jag inte har hunnit med ett skit. dock känns packningen inte för krånglig, menar, jag ska ju HEM? slängde ner lite kläder bara. resten lånar jag av syrran haha. sen har jag ju några kilo av Jessicas prylar som vill hem också så resväskan blir inte tom direkt.

ska lägga mig nu och gå upp i tid imorgon så jag hinner fixa det sista. nu orkar jag inte mer, är helt slut!

Sverige nästa.
håll tummarna för att allt går bra.

23.39 orkar inte

okej så här är läget.

fredagkväll får jag ett sms från min värdpappa "kan du jobba 8.30 - 15.00 på lördag?" jag sa att jag hade planer på och åka in till NYC då jag hade en massa ärenden och uträtta. och då jag redan jobbat 55 timmar i veckan (max 45 enligt kontraktet) så kände jag ingen anledning att ställa upp på det.

ikväll fick jag reda på att ingen kan skjutsa mig till flygplatsen på tisdag och jag tidigast kan åka 16.30 härifrån och min flight är 20.30. flygplatsen tar en timme och köra till och med trafik antagligen två. kollat upp alla möjliga alternativ men bästa är att någon kör mig härifrån och efter mycket om och men har jag nu skjuts av en kompis, så jäkla snällt! roligaste kommer nu, då säger min värdmamma "jaaa... om du nu ställt upp och jobbat i lördags så hade A (min värdpappa) inte behövt täcka för dig och redan jobbat undan en dag och då hade han kunnat köra dig på tisdag". det var fan bland det elakaste jag hört den här veckan. skiter i vilket egentligen, men så säger man bara inte.

hoppas nu allt går som det ska. men som jag skrev tidigare, jag vet att hela min resa till Sverige kommer skita sig på något sätt. har känt det redan från början. just nu mår jag bara så jävla skit. tur att jag har Jessica som är mitt allt här borta och stora trygghet. och Nick såklart. de två får mig och känna mig trygg här. det bästa jag har här på andra sidan Atlanten.

RSS 2.0