22.24 in hell

det här är den värsta dagen sen jag kom hit.
vi hörs när vi hörs. jag lever iallafall, någorlunda.

13.26 just nu



jag kokar lite pasta, pumpar musik ur de inbyggda högtalarna i huset och försöker peppa för en natt på Manhattan. ikväll ska vi slå klackarna i taket.

lägg märke till vår spis. ni ser här ungefär 1/3 av den. löjligt stor.

23.50 sammanfattning

sovmorgon idag men jag vaknade redan halv nio. öh. vaknade dessutom upp till värsta vinterlandskapet, fy fan. sen har det varit jobb och slit.

bra kväll dock med Jessica. vi drog till Mallet och gjorde av med lite pengar (mamma läs inte vidare) jag köpte en väska (JA JAG ÄLSKAR VÄSKOR) på rea faktiskt, ska visa den sen. behövde även en vinter-fest-jacka tills imorrn. fick den för endast 20 dollar när jag kom fram till kassan, helt galet men rean är överallt. det tackar vi för. sen drog vi hem till mig och bokade ett hostel för imorgon. vi ska in till the city för party och tänker stanna över natten. inget morgontåg tack och lov.

hörs imorrn.

13.07 skype



jag och Bond skypar :) min baby!

00.05 onsdag var det

fan vilken tråkig dag. sjuka barn och jag har gått i pyjamasbyxor hela dagen. när min värdpappas tvillingbror kom hit ikväll skrattade han och sa "hade jag vetat det var pyjamasparty hade jag tagit med mig pyjamasen"..

iallafall. kvällen blev bättre. vi beställde hem chinese food (vilket vi gör minst en gång i veckan). idag var det extra gott. efter det hängde jag med min värdpappa ut. vi drog till Home Depot (som Woddy hemma) och handlade isolering och grejer till ett hus han äger och ska renovera för och sen hyra ut. när vi skulle köra därifrån med den gamla vanen så är batteriet dött. haha.. nåväl det löste sig. vi har varit runt överallt ikväll, kom inte hem förrens 22.30. efter vi storhandlat så säger min värdpappa "du kör hem." en lättnad att få köra bil efter två och en halv månad ska jag säga er. vi har haft riktigt trevligt ikväll! han är riktigt rolig faktiskt min host dad. är jäkligt glad jag hamnat i den familj jag gjort. de är verkligen down to earth och enkla att umgås med. jag börjar verkligen känna mig som en i familjen.

dags och sova nu, gnite!


13.03 då var det på det igen

haha, vad är det.. en månad sen jag vart magsjuk och halva familjen låg sjuka?
sen fick vi hosta och förkylning i en månad. och nu vart vi äntligen friska. blir väckt av telefonen vid 09-tiden och fröken i luren är helt till sig. R har spytt i klassrummet. jaha. skitroligt. hon verkar dock pigg nu men jag kan sätta hela mitt liv på att jag kommer ligga sjuk igen i helgen, jag som hade en så rolig helg och se fram emot! sjukt egoistiskt kanske men det tär som fan och vara sjuk 24/7 på andra sidan jordklotet all by yourself.


fan fan fan fan fan fan fan fan fan.

23.52 fun facts

visste ni att blixtlåsen här i USA är "felvända"? de knäpps från höger och inte från vänster som i Europa. haha, kändes helt avigt i början när jag upptäckte att mina nya tröjor och barnens tröjor knäpptes från fel håll. så nu vet ni det!

godnatt på er. imorgon är det redan onsdag och snart är det helg igen! kan ni fatta? kommer bli en toppenhelg.

14.48 tjugosjätte januari

jag kommer precis från köket och har hunnit med och göra en riktigt fin middag.. kyckling som jag marinerade med italiensk dressing och bread crumbs, potatismos till det och sen ugnsbakade grönsaker. tomat, lök och paprika.. det är dock inte till ungarna för jag gissar på att de bara kommer äta potatismos men mums! jag har saknat grönsaker. speciellt tomat.

nu kommer snart tvillingarna hem så nu ska jag njuta av lugnet före stormen. B sover fortfarande.

22.39 Rihanna



som jag berättat tidigare så sprang jag och Nina på Rihanna i NYC för ett tag sen. här har ni bildbeviset.

22.27 sjuttio dagar

idag har jag varit i USA i 70 dagar. kanske därför jag just idag saknar mamma, pappa, syster och Bond lite extra? annars förundras jag faktiskt över att jag knappt känner någon hemlängtan överhuvudtaget (förutom när jag är sjuk, det kan alla här hålla med om. då vill man bara HEM).

vi har haft riktigt busväder här idag. 15 plusgrader, ösregn och blåst. vädret här kan vara riktigt konstigt..
har varit så otroligt trött idag så jag ska lägga mig med några tidningar nu och bara njuta av att det är sovmorgon som väntar.

23.04 bli inte alltför avundsjuka nu!

idag spenderade jag och Emilia några timmar på Manhattan. åh vad bra det var!

vi åkte taxi en hel del, besökte SoHo och Chinatown och tog även en sväng inom Century 21 (varuhus med tex plånböcker från Lacoste/Ralph Lauren/Guess/Tommy Hilfigher för 200 kr, Helly Hansen-jackor för 300, halsduk från Versace för 300 kronor osv osv ligger precis next to Ground Zero).

men vet ni vad jag köpte? jo ett par nya Converse för 240 kronor. Sverige kan ju slänga sig i väggen där alltså. skulle man ge 700 kronor för ett par Converse, som dem kostar hemma? ALDRIG I LIVET. dessa var på rea men Converse här i USA ligger på mellan 40-50 dollar beroende på affär, mycket billigare än hemma. jag fick mina för 30 dollar.

22.47 matfrossa


hit ska ni åka om ni är i USA!


Taylah och Toby


appetizer


Cheesecake, vit choklad cheesecake med hallon. MUMS!

22.39 night out



i fredags vart det utgång i NYC. bästa bilden från kvällen ser ni ovan, vart verkligen inte flitig med kameran. det hela började på Juliet (nattklubb där bland annat Gossip Girl-skådisarna brukar hänga) riktigt nice klubb. vid 01.30 bar det vidare i limousin till Greenhouse, en klubb jag inte kommer besöka igen. inte min stil alls. en trevlig kväll men bättre kan det bli, helt klart.

23.28 mätt som en plätt

ikväll har vi ätit på Cheesecake Factory och sedan tillbringat resten av kvällen i Taylahs slott. ja, det är verkligen ett slott så jäkla stort det huset är. och nu vill jag inte att ni ska tänka i svenska mått utan dubbla det en tre gånger. det är ganska roligt för man vänjer sig ganska fort vid den här "överklassen". alla bekvämligheter, stora hus, pooler, tennisbanor osv osv.. ni kan inte föreställa er där hemma vilken värld vi lever i här egentligen. det är så sjukt för man smyger omkring på okänt territorium, lever gott på andra och inkräktar i den fina världen på något sätt.

nåväl. imorgon blir det NYC igen. jag ska träffa Emilia! JAAAAAA :D längtar! resten av gänget här ska också in så det blir trångt på Manhattan imorgon haha.

godnatt.

01.18 on the radio

två låtar som spelas mycket här just nu, har ni hört dem hemma?




Ke$has nya, kommer nog bli jobbigt poppis den här låten..

17.13 svar

Hej. Har du långt till New York city? Vad heter det där du är? Ska till Oradell i början av mars, iaf tror jag att det heter så :S


jag har 40 minuter med tåg till NYC, från Stamford där jag bor.

13.47 sol!

vilken underbar lördag. solen skiner som om det vore mitt i våren.


jag har precis vaknat. kom hem klockan 07.00 imorse med morgontåget från NYC. TRÖTT. är glad att jag inte drack mer än två drinkar igår.. nästa gång blir det hotell. jag gör inte om detta förrens det är varmare ute. hade iallafall en trevlig kväll, berättar mer sen. ska försöka få något gjort idag.

21.08 tgif


började min morgon med underbar frukost. tyckte inte B, han bara spottade ut bären..


blev lite morgon-tv på det


sen behövde B ut och rastas :)

där fick ni en liten inblick av min förmiddag. nu väntar party som tusan i NYC. Manhattan here I come!

20.58 to simple

efter att ha lirkat upp två flaskor Smirnoff Ice med mina nycklar inser jag att det är skruvkapsyl. jag som kände mig så duktig.


12.06 svar

Hejhej!
New Haven, CT, är det långt ifrån dig eller?
Hur lång tid tar det ungefär till NYC?
:)


New Haven ligger cirka 40 minuter med bil ifrån mig. med tåg skulle jag gissa det tar en timme, kanske mer, in till NYC (med expresståget).. :) i New Haven ligger ju även IKEA och det gillar vi!

23.37 förresten..

..Grey's är bara så sjukt bra nu.
kvällens avsnitt var verkligen snyft snyft.

23.24 dagen

idag har det inte hänt mycket. eller jo det har det väl. men det är barn och skrik och bajs och mat och pussar och lekar och städning och tvätt och mys i soffan och bad och läxor och allt det där. det har varit en bra dag iallafall!

mitt finger såg mer dött än levande ut imorse men nu har det repat sig bra. tack och lov. får bara hoppas att det växer ut igen, det jag skar av.

imorgon är det fredag!
och för er i Sverige är det redan veckans bästa dag.

23.35 prenumerera

 

bloglovin


23.14 blod

idag har jag skurit av mig en bit av pekfingret och bränt mig på ugnen, för andra gången den här veckan. det roliga med att jag skar mig är att jag gjorde det på vårt nya knivset som jag och min värdmamma stod och packade upp igår. på varje kniv stod det en varning om hur vassa dem är och vi skämtade till och med om det..

vad tror ni händer idag? jo jag skär av en 7x5 mm bit av pekfingret (hur djupt vågar jag inte ens gissa på). det låter inte mycket men jag kan tala om att det blödde så in i.. i tre timmar pumpade det ut blod. när tvillingarna kom hem från skolan fick jag både kramar och pussar av N, han tyckte synd om mig haha.


försökte ta en bild. gick sådär. nu ska jag plåstra om mig igen sen gå och lägga mig, är nog säkrast så.

23.06 lite svenskt

idag fick jag paket hemifrån (TACK mamma och pappa! och TACK syster, kortet pryder mitt nattduksbord nu) toppar detta med lite Daim och "Swedish fish" nu. vilken svensk kväll det blev!





nu ska jag äta upp mitt godis och uppdatera mig om allt som hänt under dagen.

00.19 ooopps..

ikväll har jag tvättat och när allt skulle in i garderoben insåg jag att det börjar bli riktigt knökigt därinne. NYC varje helg innebär påfyllning i garderoben. det är underbart att se men ångestframkallande och tänka på hur jag och mina nya ägodelar i hela friden ska kunna flytta hem om 10 månader.

hihi. NYC ♥

23.49 vissa dagar är bättre än andra

idag är det helgdag i USA, Martin Luther King, Jr Day. jag har dock jobbat som vanligt och har haft tvillingarna hemma från skolan. det har varit en bra dag faktiskt. i eftermiddags kom Jessica hit med sina två charmtroll. jättetrevligt! vi vart ute och hoppade på studsmattan med alla barnen och sen åt vi middag tillsammans. jag gjorde en slags italiensk pastarätt (vad annars).

sen kom min värdpappa hem. R ville bestämt bada i mitt badkar ikväll för jag är den enda som har ett vanligt badkar här i huset (vi har två vanliga duschar, ett badkar och ett bubbelbadkar). tur nog är ju mitt badkar "inglasat" så hon kunde plaska runder hur mycket hon ville. det är alltid skönt och spendera tid med bara en av barnen när man är "off duty". självklart blir det att jag spenderar mest tid med R, hon är tjej och det blir att hon kommer mer till mig än vad N gör.

imorgon är det vanlig dag och tvillingarna är i skolan. jag börjar dock inte förrens 10.30, skönt.

23.28 football and Cosmopolitan


hela söndagen har jag spenderat i ett mestadels regnigt New York.
här är Flatiron Building.


blev även lite shopping såklart. (sorry för dålig bild, men R blev som galen när jag kom hem och härjade runt i mitt rum, helst framför kameran) jag och Jessica köpte likadana rosa mysdressar, haha.. jobbkläder.


23.46 två månader



idag är det två månader sedan jag lämnade Sverige. wow, jag har alltså varit här i två månader redan. det är sjukt vad tiden går fort.

för två månader sen satte vi tre tjejer oss på planet över hit. skrattar alltid för mig själv när jag tänker på den dagen. felkörningar, bortglömda mobiler, försenade plan, visiteringar, illamående. men hit kom vi och nu är det bara 10 månader kvar, usch det känns så lite..

23.26 lördag


dagen började på ÄKTA amerikanskt vis på en diner. alla bord hade en liten jukebox. hur coolt är det inte?


började med en grapefruit (sen blev det ju burgare, såklart!)


Johan gillade jukeboxen


Tobias var inte så trött som han ser ut


sen hämtade vi upp Vanessa och fick se havet. idag har vi haft 8 plusgrader här, skönt


vi åkte till ishallen och åkte skridskor och det kändes ju nästan som hemma där


lite konståkning, Vanessa visar sina färdigheter


vilka isprinsessor alltså!

kvällen har jag bara spenderat hemma. vart så trött så jag nästan somnade vid middagsbordet. men det har varit en trevlig kväll trots allt. lite kvalitetstid med värdfamiljen.

nu är det dags och sova. NYC imorgon!

17.41 hello Greenwich



igår blev det en liten utgång i Greenwich. förfestade hos Jessica sen bar det av till Barcelona, en klubb/bar/restaurang. i Greenwich bor bland andra Diana Ross, Mel Gibson, Jack Nicholson och Adam Sandler. det är USAs näst rikaste område efter Beverly Hills. kanske inte så jättechockerande då att hälften av alla på stället vi var på igår hade skrivet "plastikopererad" i pannan. men det var skitroligt! mycket trevlig kväll.

vilket också var vad jag satt i bilen och tänkte på vägen hem. då vi helt plötsligt får en polisbil med blinkande sirener bakom oss. vi stannar vid vägkanten och polisen kommer fram till vår bil. tydligen något skattekrångel på bilen. nåväl. polisen gick tillbaka till sin bil och skulle skriva en varning. efter 5-10 minuter kommer han tillbaka och säger typ "jag är ledsen men jag måste arrestera er alla fyra". jag blev så jävla rädd så jag nästan började gråta! såg bara galler framför mig. sen säger han "jag bara skojar" inte så roligt just då. sen frågade han vart vi varit, vart vi skulle och vart vi bodde. det var ju en upplevelse i sig, väldigt amerikanskt.

02.54 tonight's gonna be a good night..


"vi måste arrestera er alla fyra"

10.14 sovmorgon

..blev väckt av R som ryckte i dörren i fem minuter. "vi kan inte sätta på tvn" haha, aw. ja det var ju bara och pallra sig upp.


min dag kan dock inte bli annat än sjukt bra, det är fredag och jag hade ett mejl på facebook som jag verkligen behövde just nu. loveli!

23.58 thörsdäj

idag har det varit mer skrik och gnäll än vanligt från B. han har ett temperament som inte är av denna värld den mannen. annars var det en bra dag. höjdpunkten (tycker nog B också) var när vi hoppade på studsmattan utomhus, bland all snö. det var halt som tusan och han verkligen gapskrattade när vi gled runder och landade raklånga.


imorgon börjar jag inte förrens 11.00 typ. barnens farmor och farfar är här hela helgen så imorgon blir en lite lugnare dag och måndag också förhoppningsvis. (tvillingarna är lediga från skolan fredag och måndag) måste sova nu. känner att jag inte riktigt är på banan ikväll, eller något.

23.46 vår lilla djurpark





här ser ni ett litet smakprov ur vårt rika djurliv.

23.38 svar

hej, jag funderar på att bli aupair efter studenten och jag har redan kollat runt lite på olika organistaioner fast det är över ett år tills dess. Men jag bara undrar vilken organistaion du valde att åka med och om du rekommenderar den eller om man borde välja någon annan ? btw, trevlig blogg :)


jag åker med Cultural Care och jag har inget ont att säga om dem. dock är det sjukt många som söker nu så var ute i god tid! räkna med lång väntan.

tack så mycket, roligt du gillar bloggen! :)

23.34 haiti quake och allt

hela dagen har nyhetssändningarna snackat om jordbävningen på Haiti. de har verkligen vänt och vridit på den här nyheten fram och tillbaka, upp och ner. bästa är ju ändå de superseriösa inslagen om vilka hjälporganisationer som är seriösa och inte (om man vill skänka pengar) FBI varnar vet ni..

antar det pratas mycket om det här hemma också? tydligen värsta katastrofen sen tsunamin sägs det.


inte hänt så mycket idag. jag fick sluta tidigare men det gjorde väl varken från eller till egentligen. jag har ont i min hand av någon anledning. det var nog allt.

23.50 det rullar på

idag finns det inte mycket nytt att berätta om. vardag ni vet. min pastagratäng var dock en hit idag! ungarna åt som bara den.

nu ska jag stupa i säng. godnatt!

23.24 frågor och svar

det droppar in lite frågor då och då.

Caroline
, jag har mejlat dig.

Emma, nej jag har inte hemlängtan. vissa dagar skulle jag göra vad som helst för att få krama mamma och pappa, bråka med min syster, ta ett glas vin med goda vänner. men någon hemlängtan? nej. jag trivs utmärkt i USA och skulle kunna bosätta mig här utan tvekan. :)

Sofia, jag tror inte att mina värdföräldrar tycker något speciellt om att jag festar. jag dricker alltid vin eller öl på släktmiddagarna. inget konstigt! jag är ju 21 och det är den lagliga åldern för att få köpa alkohol ute på nattklubbar och i liquor stores här i USA.

00.34 eight weeks

så har vi gått in på min åttonde vecka här i USA.

idag var en superbra dag. B och jag har bland annat haft besök av Victoria och hennes lille R. barnen lekte en stund och det gick bra. B's första kompis! haha.
tvillingarna var lugna som filbunkar idag när de kom hem från skolan och inget skrik, krälande på golvet eller dåligt uppförande. det är jag glad för! (antagligen kommer jag få igen det imorgon.)

när jag slutat hängde jag på Toby och Johan ut. lite Donkan och sen Starbucks. mycket skratt på det. sen höll vi på och köra över en hjort på min uppfart. (ska visa er bilder på dem stora otäcka djuren. ibland står de och äter på gräsmattan) förutom hjortar har vi en tvättbjörn som äter i våra sopor, 1000000000000 miljoner ekorrar och en hök precis utanför huset. vi behöver med andra ord sällan besöka något zoo.

god natt, god morgon och allt det där.

00.20 party in the USA














23.51 mer nytt




23.45 lite nytt



väska HM, klänning Forever 21, hoodie American Eagle

23.50 saturday in NYC


Jessica och jag spenderade lördagen i NYC, det var fruktansvärt kallt


vi besökte bland annat New York Public Library..


..ni vet där Carrie och Mr Big ska gifta sig


känner ni igen det från filmen?


sen tänkte vi besöka Disney men det var stängt (nu googlade jag precis att affären stängdes ned den 31 augusti 2009. åååh störigt)


vi fortsatte förbi denna välkända Apple Store


Plaza Hotel där bland annat Ensam hemma 2 har spelats in (fontänen ni ser i vänstra hörnet ska tydligen vara fontänen i serien Vänner)


Central Park


turist-bilden

20.47 nu kör vi

efter en (JÄVLIGT) kall dag i NYC, men en otroligt bra sådan, så blir det utgång här i Stamford ikväll. haha! vinet står på kylning, nu kör vi.

(förresten, tack för gulliga kommentarer. jag ska svara så fort jag hinner!)


00.38 Leap Year


jag och Jessica vart på bio ikväll och såg Leap Year. helt okej!
nu måste jag lägga mig för imorgon blir jag upphämtad redan vid 10.

20.08 winterland

idag snöar det men imorgon pratas det om solsken, redan nu tycks jag se solen titta fram. tur för jag har planerat in en heldag i NYC. kanske det till och med går och klämma in en promenad i Central Park då? om nu solen skiner.. kanske leta upp Carries trappa?

jag vill bara gå runt i min egen takt, upptäcka, shoppa lite, njuta av att vara i världens bästa stad.

23.39 thursday

idag har varit en mycket bättre dag än igår!

B och jag var ute i en hel timme (rekord på långa vägar) i 45 minuter ville han dock bara gunga, haha. mina armar var spaghetti i slutet av och ha stått och puttat fart på honom.

när jag slutade ikväll gick jag rakt upp på mitt rum och la mig i ett varmt bad med en svensk VR som jag köpte nångång i November innan jag åkte och som jag inte läst än. min nya iPod som jag fick i julklapp av min värdfamilj har ju högtalarfunktion, så musik hade jag också. då kändes den här torsdagen genast riktigt bra. imorgon är det sista jobbdagen för veckan och jag slutar nog redan 16.30(!) om allt går som det ska.




nu är det dags och gå och lägga sig här borta i USA. försöker verkligen påminna mig själv varje dag om att jag faktiskt bor och är i USA nu.. tiden går så fort. det här är verkligen det bästa jag någonsin gjort (och då menar jag inte passa-barn-grejen utan att vara här, bo ett stenkast ifrån NYC och få uppleva så mycket nytt hela tiden. det väger upp allt)

23.20 Florida

20 Mars - 1 April

fanns inga bra flygbiljetter till Florida i februari så nu bär det av i mars istället, i två veckor. LÄNGTAR.

20.16 trött

idag känner jag mig helt slutkörd. eller det gör jag de flesta dagar.
tvillingarna betedde sig som om de druckit fyrtiofem redbull och blivit döva på kuppen.

igår kom R hem med en tuschpenna i handen från skolan. det första hon gör är att rita med denna gröna penna på ytterdörren. som TUR var gick det bort med vatten.. men vilken 5-åring gör så? helt seriöst. är man 5 år borde man veta bättre.. N gjorde likadant fast med bläckpenna i köket i början på veckan.

jag kommer vara rena nervvraket när jag kommer hem härifrån om tio månader.

11.24 lugna gatan

just nu är det lugna gatan här.. lille B tog tidig nap och jag har inte hjärta och väcka honom. dessutom brukar han bli ett odjur om man väcker honom ur hans dvala så han får sova lite till.

opps.. nu vaknade han.

00.31 my love

 

eftersom jag överdrivet mycket älskar min älskade älsklings Bond där hemma kan jag inte sluta titta på alla videoklipp jag har på honom. mamma och pappa, ta hand om honom. pussa honom. mycket.


00.21 nittiofemman

95an förbi Stamford.






00.08 just a regular day

ikväll vart jag och Tobias och hyrde film, My Sister's Keeper. vilken bra film! så sorglig men riktigt bra, måste se den igen innan den ska tillbaka.

dagen har varit bra annars.
det händer inte så mycket här i veckorna.. vardag precis som hemma i Sverige. jag vet iallafall att vi ska till Florida i Februari på semester. längtar..

22.57 Nyårsdagen 2010

Nyårsdagen blev festligare!
alla var äntligen hemma och lediga så det blev fest hos Johan. fler bilder än så här blir det inte, resterande 50 är censurerade.


Tobias, Vanessa, Johan och jag


igen


..efter 36 öl


till tolvslaget såklart


Johan och jag

22.16 Nyårsafton 2009


i väntan på taxin gled jag nedför våran uppfart.. halt!


Tobias vid infarten till mitt hus


infarten och däruppe skymtar man huset


Tobias, Vanessa och Rebecka på Grand Central


vi käkade på TGIF


sen blev det att trängas ett kvarter ifrån Times Square, det var så nära vi kom


TOLVSLAGET


en helt nykter och väldigt lugn Nyårsafton, fast det tog vi igen på Nyårsdagen..

00.45 helvetes jävlar

min vanliga otur.


när jag åkte hit hade jag övervikt på ett kilo på en väska. fick packa ur min lille ASUS som väger precis ett kilo. såklart tog jag med mig min HP. var i valet och kvalet om jag skulle råna en bank och köpa en ny innan jag åkte men bestämde mig för att vänta tills jag kommer hem. kändes onödigt och köpa en ny dator och dra med den runt halva jordklotet. min gamla har ju fungerat utmärkt i tre år så varför skulle den inte klara ett år till?

jo vad fan händer. den cpar sönder. just precis gick den inte och starta på tre försök. jag flippade ur en aning. får nog bli att jag köper mig ännu en liten laptop som akutdator tills jag kommer hem. datorn jag har här cpar och datorn jag har där hemma - är just det, hemma i Sverige på andra sidan jordklotet. UNDERBART.

18.46 i need this

här är lite saker jag behöver från Sverige. så känner ni er manade, bara skicka över! (mamma..)

Otrivin Comp




Lactacyd





Ldb Lotion (creme rich with shea)



Nivea deodorant (amerikanska deodoranter är hemska)




12.39 can't wait



igår såg vi Avatar. den här affischen var dock det bästa jag såg på hela kvällen.

01.38 crazy 2010



jisses vilket dåligt bloggande det har varit. när jag får tid ska jag visa er bilder från nyårsfirande och allt. igår hade vi fest hemma hos Johan. haha herregud. vi firade svenskt nyår och det blev verkligen en kväll att minnas.

nyss hemkommen från bio. dags och sova, dödstrött.

23.57 HAPPY NEW YEAR

jag lever.
vi firar det nya året för fullt. återkommer.

RSS 2.0