00.26 lite uppdatering

det har hänt en hel del om man säger så..

till att börja med,
i Florida vart vi på bio allihopa och såg Justin Bieber - Never Say Never. cant say i knew a lot about this kid before the movie but now i got the Bieber-fever. HAHA. med helgalna kusiner som avgudar honom mer än något annat kunde jag inte annat än och bli smittad efter och hört hans namn nämnas fyrtiotusen gånger per dag under en vecka. de amerikanska kidsen är helt tokiga i honom. men filmen var faktiskt bra och jag antar den kommer till Sverige så gå och se den. det är en söt historia.


mamma, pappa och syster har varit här och hunnit åka hem. jag har jobbat som en galning men det hindrade oss inte från att gå ut i fredagskväll. tidigt lördagmorgon trillade jag in genom dörren efter en sjukt trevlig kväll med en massa bekanta ansikten. lördagen blev dock inte lika kul och jobba på. igårkväll var vi också ute men det blev inte lika crazy och jag fick en god natts sömn. idag har vi promenerat på stranden (utan jacka! våren är snart här) tittat på film och bara njutit av lite ledig tid.

annars är det drama och galenheter som vanligt och jag börjar fan undra vad som är fel på mig. ni vet när allting är så bra det kan bli och man egentligen inte kan be om mer än så.. ändå kan man inte låta bli och tänja på gränserna lite, hålla sig borta från trubbel. livet är allt bra spännande. man vet aldrig vad som väntar runt nästa hörn.

02.27 no promisesikväll sa jag hejdå till mamma, pappa och syster. det är aldrig lätt men den här gången ses vi ju igen om några månader. det är det enda jag får höra just nu. "snart åker du hem". från alla håll pratas det bara om att jag snart är tillbaka i Sverige. hur snabbt tiden kommer att gå. det är jobbigare än vad jag förväntade mig.

som min värdpappa sa, det är sista rycket nu.

min dag började i NYC. stegade ut på Grand Street i strålande solsken och trängde mig ner i tunnelbanan. insåg att jag är lyckligt lottad som får leva detta liv. åkte hem till min B. pratade med x, om allt, framtiden. fin torsdag, helt enkelt. mysig kväll med middag på Abis i Greenwich (love that place!) och kvällen avslutades runt köksbordet med allihopa. B stod för underhållningen såklart.

konstig dag på kanske både ett bra och dåligt sätt. jag är ganska kluven just nu tror jag.

00.01 Florida heart mekom nyss hem från Florida. haft en UNDERBAR semester och välbehövliga dagar med sol och värme. har en härlig bränna nu, haha. ser ju helt sjukt ut och gå runt så här solbränd mitt i vintern. imorgon kommer mamma, pappa och syster så bloggen får nog lida ett tag till.

livet är ganska fint just nu.

17.40 Boca

Sitter i Boca i min vardmammas systers enorma beachlagenhet.. Kom precis upp fran poolen, har forsokt jobba pa brannan lite. Pa onsdag drar jag ner till Miami och festar med tjejerna. Later inte helt fel va? Det ar guld vart och aka ner till varmen sa har i kalla Februari.. Mamma, pappa och syster..vi ses pa fredag!

20.33 Florida

Hoppsan. Hann ju inte alls med sa mycket som jag ville och trodde jag skulle.. Nu sitter jag i Florida. Klockan ar 20.33 och det ar 21 grader ute. Det ar inte supervarmt om dagarna..lite svensk sommar kanns det som. Imorgon drar vi till Disneyland. Kan inte klaga :) Aterkommer.

00.09 suuuuucks

behöver jag säga att kvällen är sjukt fett sämst i världen? Steelers förlorade med några få futtiga poäng. yngsta kusinen i familjen GRÄT. Steelers är grymt stort i min familj och det är ingen glad stämning nu kan jag meddela. det är fan riktigt illa.

imorgon drar jag till Florida. har jag glömt nämna det? det är iallafall så vi i "norr" gör. vi åker ner till Florida för och överleva vintern. jag kommer hem om två veckor men då kommer mamma, pappa och syster på besök så lär nog bli fattigt med inlägg här. nu drar jag till sol och värme, sen tänker jag njuta av kärlek. äkta sådan.

15.53 SUPER BOWL SUNDAY

GO STEELERS.
ikväll kollar vi football hos Jessica och dricker öl.

21.14 USA vadå?haha. this weekend we are going american ALL IN.
ikväll dricker vi lite öl (jag sitter och dör av öronont och ett huvud fullt med ludd) men det är ju helg och den tänker jag inte spendera sjuk.

imorgon är det Super Bowl. känner ni peppen? jag är så jävla excited.

11.35 in bed

vi har en slow morgon har i USA. uppdaterar er senare.

00.01 Black Bear

jag fick veta att vårt stammiställe och den bästa baren i hela CT antagligen kommer stänga ner. det känns hemskt! jag och Pernille kom nyss därifrån (tre danskar, en norsk, en holländare och en svensk).. jag har haft så jäkla kul där. känns hemskt om det stänger ner.  ikväll tog vi några öl, pratade danska/norska/svenska, alla blir lika förvånande varje gång hur vi kan förstå varandra trots vi är tre olika länder.

Black Bear är där ALLTING har hänt, där de har de godaste drinkarna och skönaste människorna. där har vi svettats i extrem hetta, frysit i minusgrader, druckit GTs, pussats, dansat, shottat med barmanagern.. allt.


dags och sova. imorgon är det fredag, and im in love.

22.49 favorit i repris

mitt huvud har känts som ett moln idag. mina lymfkörtlar är stora som köttbullar. perfekt nu när en ledig helg väntar, Super Bowl på söndag och Florida på måndag. förra året fick jag halsfluss samma natt vi kom dit. jaja. det är så mina semestrar brukar se ut. jag börjar dem alltid med lite sjukdom, slår aldrig fel.

nu ska jag bädda ner mig. sakna lite, tänka lite, titta på någon show. just nu är livet toppen men så finns där ett litet svart, envist, moln på himlen som jag inte riktigt kan se förbi. men det löser sig. det har det alltid gjort hittills :)

23.29 snow day(s)

idag hade barnen halvdag i skolan, snow day, alltså. fast idag tog priset. av alla miljontals snow days jag genomlidit nu så tog denna priset. de ställde in skolan för att ett snöoväder VÄNTAR. imorgon kommer de vara hemma hela dagen. utan tvekan.

tur att det snart är helg igen. och att vi åker till Florida på måndag. jag pallar inte denna snö längre. vi har minst en meter snö ute. nere i West Palm Beach har dem 25-30 plusgrader. TACK GODE GUD.

23.58 its on baby

en ledig helg och se fram emot, Super Bowl, på måndag drar vi till Florida. hinner knappt komma hem förrens en helhelg med mamma, pappa och syster står på schemat. sen kör vi igång allt party, Mardi Gras, St Patricks Day.. värmen bör komma och sen har vi ju en galen roadtrip och se fram emot också. första anhalt: Las Vegas! det kommer bli några toppenmånader framöver.

dessutom bestämdes det ikväll att jag kommer bo kvar här tills sista möjliga dag. det gör mig så jäkla lycklig! i Juni gott folk lär ni tidigast se mig tillbaka i Sverige igen.

23.22 dagens outfit


Super Bowl på söndag!! B kör all in nu i veckan.

RSS 2.0