12.45 streets of philadelphia

idag ringer det från Philly.
både jag och Manilla är på G nu och det känns så jävla härligt. håll tummarna nu. jag vågar knappt hoppas..21.42 finally

imorgon ringer värdmamman från Philly. jag sitter och förbereder med frågor. jag hoppas att det klickar, jag hoppas verkligen det. det känns bra just nu iallafall.

idag berättade även mamma att en av våra släktingar i USA pluggar just i Philadelphia, Leslie. hon är förmodligen i samma ålder som mig. tänk vad perfekt det hade varit va?

19.14 höstskörd


00.28 MEJL!

cirka 45 minuter efter matchningen trillade det in ett mejl från värdmamman. ni får veta mer när jag vet mer än så, helt enkelt. men glad är jag, det ska ni veta!!

20.11 ny matchning

fick precis en ny matchning! YEEEESS!!

låter som en SUPERDUPERHÄRLIG familj. en ensamstående mamma med en liten dotter på fem år. de bor i centrala Philadelphia. låter underbart. de verkar passa perfekt in på mina intressen. vågar inte hoppas på för mycket men håll tummarna för mig!

19.43 calle vs piotr?valet är ju inte särskilt svårt.

17.33 utan familj, igen


inte heller fjärde matchningen sa det klick med.

18.28 ny matchning!

ensamstående mamma (verkar vara i en sådan familj jag ska hamna. bara sådana matchningar) med tre barn utanför Philly. låter helt okej, berättar mer sen.


nu ska jag skynda iväg på Idol, öl och O'learys med tjejerna ♥

11.24 fashionista-pappa

jag - kolla, ny kofta!
pappa - Gina Tricot?
jag - eh.. ja.

13.45 fyra timmar

fick just reda på att jag inte kan matchas med familjer som har barn under två år eftersom jag saknar FYRA TIMMAR för och komma över "gränsen". det är 40% av alla familjer som går bort då. FYRA TIMMARS barnpassning av barn under TVÅ ÅR. sååååååååååååååååå störigt. haha hur löjligt är det inte? behöver alltså en referens till, på fyra timmar..

16.10 följ mig med bloglovin'!

 

bloglovin


14.30 matchning under helgen?

jag hör hela tiden olika..
KAN MAN VERKLIGEN BLI MATCHAD UNDER HELGEN?

någon som vet?

18.47 nu är jag deppig


fortfarande ingen ny matchning.

22.09 ingen ny matchning, än.

åh det är väl bara underbart? nu börjar matchningarna strula också och ta en enorm tid. inget nytt, men hoppas att det dyker upp något senare ikväll.

09.58 en dyster dag

Bond är sjuk. riktigt sjuk. vi fick åka i illfart till djursjukhuset imorse. jag vakar över honom som en hök just nu. det får inte hända honom något, det klarar inte jag.

update: besök nummer två på djursjukhuset resulterade i borttagning av en GIGANTISK fästing, en antibiotika spruta och en rakad bak för Bonds del. han hade blivit biten i rumpan, stackaren. dessutom hade han 40,6 graders feber, ganska mycket för en katt. så han har både "influensa" och en biten bak på en och samma gång. stackars mattes älskling. håll tummarna för att han återhämtar sig som han ska nu!00.39 nej nu ger jag upp för idag

ingen ny matchning, än. FAN OCKSÅ. jag behövde en ny match nu. dagarna bara springer iväg och jag vågar inte ens tippa på när jag egentligen kommer iväg.. 12 oktober känns lönlöst och ställa in sig på.

14.32 MJ tribute

 

oerhört stort, oerhört tänkvärt.
(MTV)

13.47 familjen är redan borta!


nu hoppas vi på en ny matchning väääldigt snart.

12.16 lite praktiskt

varje dag sker någon liten praktisk förberedelse. eftersom mitt preliminära avresedatum närmar sig med stormsteg så tycker jag det är bäst och vara förberedd.. trillar rätt familj in lär det nog gå i raketfart.

igår köpte jag ett måttset och ha med mig. bra investering.idag har jag tackat nej till familjen i San Diego. främst för att det var en ensamstående pappa med två söner och jag inte fick veta så mycket mer än så. dessutom var schemat hemskt(!) och jag kände direkt att det inte var något för mig. hoppas på en ny match redan idag!


note to self: glöm inte ringa tandläkaren!


18.44 hälsoundersökning400 kronor för ett blodtryck och en stämpel.
kände mig faktiskt inte riktigt nöjd med den "undersökningen"... så idag krävde jag en ny läkare. jag fick dessutom en ny tid jag ska slippa betala för. hoppas nästa läkare vet hur en hälsoundersökning går till?

10.06 ny match!

blev matchad i San Diego inatt (UNDERBART)
dock är jag inte så sugen på familjen av lite olika anledningar, men har bett om mer information så får vi se hur det verkar.

i'll keep you posted.

Niklas första videoblogg


19.15 så drygt!

sorry för dålig update. händer dock inte ett skit någonstans. familjen ligger fortfarande kvar på mitt konto.. börjar snart bli irriterad, ska jag aldrig bli av med dem? vill ha en ny match NU.

11.09 nej tack

tidigt imorse mejlade jag CC och bad dem matcha mig med en ny familj. så hej då San Francisco.

22.13 video?

idag har jag spelat in en video som ska läggas upp på min "profile" som de familjer jag blir matchad med kan titta på. hjälp. det känns bara som att det kommer skrämma iväg dem.. haha.

15.49 nya iPod nano

bild lånad från Apple Store.


bland det första jag ska göra när jag kommer till USA (förutom att köpa ett par nya Converse) är att jag ska investera i en ny iPod. perfekt timing nu när de nya poddisarna precis släppts.. borde man satsa på en gul? rosa känns söndertjatat.

12.45 sista chansen nu?

jag hoppas dock så in i bomben att familjen ska höra av sig idag (sen vet jag inte om jag orkar vänta mer) för jag är riktigt intresserad och det verkar vara en kanonfamilj. håll tummarna för mig nu!

00.57 cool kissekatt


16.39 postat

i dagarna har jag postat viktiga papper. beställningsformulär (försäkring! superviktigt), polisregisterutdrag och det "lila häftet" som ska föreställa ett personlighetstest.  det känns bra, några papper mindre.

hälsoundersökning är bokad till på tisdag. 400 kronor får jag hosta upp för lite blodtryck på sin höjd. någon läsare som betalt mer/mindre för sin undersökning?

20.58 hej igen, välkomna tillbaka


23.51 väntar

tydligen är familjen fortfarande intresserad av mig enligt CC så jag låter dem ligga kvar och hoppas på att det ringer i veckan. jag börjar bli otålig men förstår givetvis att saker tar tid. jag har haft en otrolig tur att bli matchad fort och det är jag glad för. nu håller vi tummarna bara!

23.55 galen?

underbart att Cultural Care har skrivit fel på min mejladress, vilket jag upptäckte PRECIS. ett slarvfel men ack så förödande. kanske därför det varit tyst som i graven?

11.52 och..

..nej, dom har inte ringt. suck!
imorgon kommer jag kräva att bli matchad på nytt om dem inte hör av sig ikväll.

20.11 fortfarande inget samtal

fem dagar.

19.45 inget samtal...

..än.

00.33 SORRY

jag veeet att bloggen ser förskräcklig ut. jag veeeeet.
men IMORGON ska jag ta tag i det.
(efter att jag postat några brev, hämtat mormor och hälsat på mamma på sjukhuset och skrivit ihop ett hatbrev till Skånetrafiken och fortsatt dö av nyfikenhet på om/när familjen från Californien hör av sig. hoppas.)

ja, dom ligger fortfarande kvar på mitt konto men inget samtal än.

10.59 HEMMA

HEJ!

nu har jag avverkat fem hektiska dagar på resande fot. jag har haft en underbar resa, underbar underbar underbar.

idag har jag tusentals saker och ta itu med.
jag ska bland annat inställa mig i kön hos Skatteverket och hämta ut personbevis, skicka iväg ett registerutdrag till polisen, posta mitt beställningsformulär till Cultural Care och förbereda mig inför (förhoppningsvis) ett samtal från familjen jag blivit matchad med. de borde ringa inom de närmsta dagarna!

förresten, när jag var i London blev jag matchad med en familj (en ensamstående mamma) med två tonårspojkar och en lite yngre flicka. dessa bodde i NY men de tackade nej till mig och ringde därför aldrig. jag är ganska lättad över det för två tonårspojkar är inte det roligaste kanske..
NU har jag dock blivit matchad igen, den här gången i San Francisco. wow! familjen låter underbar så jag hoppas verkligen att dem ringer..

RSS 2.0