14.06 hej söndag

blev SATC-marathon igår. började på säsong 3 då Carrie träffar Aidan. åh. bästa serien i bästa staden i hela världen.




idag är det 7-års kalas för barnens nästkusin. sen ska jag dra till mallet. har spanat in bikini på Victorias Secret (FLORIDA OM TRE VECKOR!!!!) och behöver även ta en sväng inom The Body Shop. ska avsluta kvällen med ännu mer SATC.

20.40 hemmakväll

ikväll blev det en hemmakväll av diverse anledningar. en hyrfilm hade suttit fint men huset är mörkt och tyst och garageuppfarten gapar tom. får se vad som finns i videohyllan.

hoppas just nu mest på att jag inte blivit smittad av magsjukan än en gång. stackars Jessica ligger sjuk idag. (KRYA PÅ DIG OCH BLI FRISK SNART)

12.03 LÖRDAG

LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG.

idag är det aupair-möte och pizza. lite allt möjligt. men bäst av allt så är det LÖRDAG.

01.50 hemma igen!





jag är hemma igen! en snabbis ner på lokala puben typ.
sitter och lyssnar på låten i föregående inlägg nu. shit vad den kommer bli hypad känner jag.

imorgon ska jag äntligen få träffa min älskling Tobias. jag och Jessica har även planer på att trots ALL JÄVLA SNÖ SOM KOMMIT att dra in på kalas i NYC imorgon. det är galet vilken snow day det varit. båda mina värdföräldrar har varit hemma från jobbet PLUS tvillingarna. jag och twinsen har spenderat halva dagen utomhus och lekt en massa. drog sedan hem till Jessica på massa vin och öl. fick ett sms från min värdpappa sent ikväll "please be careful when you come home tonight. the driveway is black ice. drive slowly in driveway and walk carefully to door". inte för jag skulle kalla detta snöstorm detta heller, men snö har det jäklar i det kommit. och halt är det.  (jag halkade inte på vägen in Jessica, haha)

23.47 hey, soul sister

nu kör vi! jag och Jessica är laddade till tusen.


01.20 jag saknar er, jag älskar er

efter att ha sett dumma snyftar-avsnitt av One Tree Hill börjar jag sakna mina underbara vänner och min älskade familj där hemma i Sverige. därför sitter jag uppe klockan ett på natten och kollar igenom gamla bilder, vilket är det värsta man kan göra. hamnade på studenten 2007 och insåg nu att jag börjar bli gammal. 22 år närmar vi oss. tre år sedan studenten? vad har jag gjort? jo jag har flyttat till Örebro där jag bodde i ett och ett halvt år, flyttat hem till Skåne igen för att sedan flytta vidare till USA. jag har alltid sett mig som en mes och fegis men jag har insett nu att det är långt ifrån vad jag är. jag menar, jag gav mig ut på egen hand och tog mina två resväskor och flyttade till USA. alldeles själv. jag är tuff. det menar jag faktiskt. älskar det! fast ibland hade jag gärna varit tillbaka här för en stund eller två..


en bild från den roligaste dagen i hela mitt liv.

(GLÖM MIG INTE DÄR HEMMA. okej?)

21.30 imorgon är det fredag!

har inte allt för mycket och berätta idag. dagen gick smidigt iallafall, maten blev god, playdate med Jessica och hennes barn. bra dag! nu ska jag avnjuta en kall coca cola till en film eller så.


00.03 hoppsan!

jag har helt glömt bort och skriva idag. lovar att bloggen ska få sig ett uppsving snart! promise. har varit en sådan dag då inga rutiner har funnits överhuvudtaget. min värdmammas lediga dag blir oftast ett enda kaos med hur mycket människor som helst i huset. min värdpappa håller fullkomligt med mig om detta. haha. efter en filmkväll med Jessica är nu dagen gjord.

(Sara, tack för din kommentar. självklart går det bra att du länkar)

23.38 dagen

här kommer dagen i sin enkelhet,

började 10.30 och vaknade upp i god tid för att hinna med ett snabbt samtal med syster. B tog nap mellan 11.30-ca 14.30 då jag lagade mat, bakade scones (med banan och blåbär som blev sådär), tvättade, städade, Skypade med mitt kusinbarn Liam (som fyller 6 år snart och är världens goaste unge).. när jag slutade ikväll drog jag och Victoria till mallet och sedan en snabbis till Target. kom hem vid 10-tiden och tog itu med min egen tvätt som låg i en hög på sängen, duschade, planerade morgondagen och nu sitter jag här. har ont i mina ben! har knappt hunnit sitta ner idag.
(och på tal om ont så är min rygg helt förstörd, värker i hela ryggen. min hand är också helt knäckt och har varit ett tag. värker i lederna/skelettet, vet att detta beror på att jag lyfter B som väger enormt mycket.. men vad gör man liksom? han kan ju inte direkt ta sig upp i barnstolen av sig själv.)

en liten inblick i aupair-livet. night night!

21.31 sol sol sol

jag och B spenderade förmiddagen utomhus idag och slog till och med på stort med mellanmål i solen uppe vid tennisbanan. mysigt! vädret var kanon och solen värmde riktigt gott.






22.37 en dag i stan

jag och Jessica tog ett tidigt tåg till NYC idag (tre veckor sen sist! kan ni tänka er?) vi har åkt taxi, ätit Smögen-baguette, kikat i lite affärer, smakprovat underbart god choklad och gått en himla massa idag. vi kom förresten inte hem med en enda påse! eller jo, en liten en med en varsin bit cheesecake. en jättemysig dag.. Jessica försökte smälta in och lekte Spindelmannen på Times Square. jag fick ett nummer av en kille som var från Israel. behöver jag säga mer? sånt händer alltid i New York. folk där är PÅ. vi besökte svenska FIKA, där personalen inte var så väldigt trevlig och utbudet var sådär. sprang även på en hel del svenskar.

har ont i fötterna nu efter allt gående så godnatt på er, imorgon tar vi nya tag och ger oss på ännu en vecka.













18.42 Walmart



jag och Jessica handlade lite idag. ikväll ska vi vara onyttiga.

23.49 helg!

fredagnatt och jag ska lägga mig nu. blev en hemmakväll då alla är borta på annat håll. plugg, familjebesök, jobb osv. hoppas på lite mer fart imorgon.

hade gärna velat sova i min egen SKÖNA säng hemma i Sverige inatt. jag har börjat sakna helt sjuka saker. typ herr-gå-man, Maxi och snabbmakaroner.

13.37 GO TEAM SWEDEN



hoppas ungarna vill kolla hockey i eftermiddag, eller de har fan inget val. HEJA! (ska sätta dem i arbete att göra Sverige-flaggor och heja med.)

12.17 UTTRÅKAD

måndag och fredag när jag börjar tidigt är riktigt dryga dagar. klättrar på väggarna, blir galen av och bara gå här hemma. B borde också vara uttråkad vid det här laget.

kanske slänger ihop några cupcakes i brist på annat.

23.39 no meat..

okej. varje dag får man lära sig något nytt minsann.. igår var det aska i pannan imorgon är det köttförbud. från och med imorgon fram till påsk får vi inte äta kött på fredagar pga fastetiden innan påsk. att det är på fredagar är just för att Jesus dog en fredag (om man nu tror på sådant hittepå) majoriteten av amerikanarna är katoliker och så även min värdfamilj.

23.21 mardi gras








21.08 heja!

har haft B och en liten sex månaders bebis hela dagen då vi hängt med på min värdmammas ärenden och som tur var uppförde sig båda barnen exemplariskt. insåg dock det var lite jobbigt att köra kundvagn och samtidigt mata bebis med flaska. hon är gudomligt söt baby Mia!

nu ska jag koncentrera mig på matchen, Sverige spöar skiten ur Tyskland och jag sitter här i min Sverige-tröja jag fick innan jag åkte. heja!

00.29 tre månader


idag är det tre månader sedan jag lämnade Sverige. tre månader sedan jag pussade min älskade katt. tre månader sedan jag såg min familj. det känns nästan overkligt.

00.27 back to work

igår var det helgdag här (känns ju helknasigt när jag läser om att ni jobbat och gått i skolan där hemma, Sverige känns längre bort för var dag som går) President's Day firades och alla var lediga. idag var det jobb igen och halva dagen har jag och Jessica spenderat med barnen ute i vår trädgård. vi byggde snöslott och åkte pulka. vi har säkerligen femtio centimer snö här nu. riktigt bra dag! dessutom avslutade jag och Jessica kvällen med en cinnamon pretzel, kan knappt bli bättre.

imorgon ska tvillingarna tillbaka till skolan och underbart nog är det redan onsdag. jag, B och min värdmamma ska och storhandla. alltid skönt och komma ut ur huset.

(mamma och pappa, jag ska försöka ringa imorgon. blir antagligen lite senare för er del. mellan 21-23 er tid.)

00.12 back from Vermont

hej och hå.
äntligen lite tid att uppdatera er om vad som hänt.. det blev inga skidor men en roadtrip till Vermont blev det iallafall. har nog suttit i bilen 40 timmar utav 48 möjliga. förstår inte riktigt varför skidåkningen inte blev av, men istället kollade vi på hus, åt mat, shoppade i outlets, besökte Abraham Lincolns sons hus och åkte en massa bil. trevligt och intressant men dock inte så barnvänligt. inget jag vill göra om nästa helg precis.


frukost


skidbacke


Manchester, Vermont


bergsutsikt från hotellet


Hildene. Abraham Lincolns sons hus


Abraham Lincolns berömda hatt

01.28 mardi gras

okej people.
som jag trodde blev vår lilla roadtrip uppskjuten och min värdpappa kom in på rummet och sa till mig och Jessica, "ni kan gå ut ikväll om ni vill" och OM vi gjorde. vi tog taxi till Route 22 efter några öl hos mig och ikväll firar USA mardi gras. jag sitter här nu i diadem, masker och pärlhalsband "ett inslag är att man kastar pärlhalsband åt personer som visar bröst eller penis, och det har blivit en sport att fånga så mycket pärlor som möjligt." (UTAN OCH HA VISAT BRÖSTEN, för och förtydliga). häftigt!

nu måste jag upp om några timmar så godnatt på er och så hörs vi nästa vecka som sagt.


11.50 see yaaaa


drar till Vermont för lite skidor. vi hörs nästa vecka.

23.41 filmtips

såg precis The Taking of Pelham 123. New York-film! så roligt när man känner igen byggnader, gator och vet var dem befinner sig och vad dem pratar om. den var riktigt bra faktiskt, se den om ni inte redan gjort det.

(förresten. tror ni inte Blockbuster ringde idag och bad mig lämna tillbaka filmen som jag lämnade tillbaka igår? alltså vilka jävla nötter. har inte riktigt varit min turvecka det här..)

23.34 okej

dagen gick helt okej tack vare att tvillingarna var i skolan några timmar. dock har jag jobbat HELA dagen så jag är verkligen slut nu. imorgon är dem också hemma och nu fick jag även reda på att de är lediga från skolan MÅNDAG _OCH_ TISDAG nästa vecka.. vilken mardröm. min värdmamma säger att jag ska få vara ledig på måndag men så brukar det aldrig bli så vågar inte hoppas på för mycket. det är så fruktansvärt psykiskt påfrestande och ha dem hemma hela dagarna. det här har varit en mardrömsvecka.

nåväl. det är fredag imorgon, ni vet veckans bästa dag! det blir alltid lite lättare och ta sig igenom dagen när man har kvällen och se fram emot. tack och lov. ska försöka rycka upp mina tråkiga, negativa och oinspirerande inlägg snart. hoppas ungarna har en bra dag imorgon.

13.33 still alive

klockan 06.52 knackade M på min dörr imorse "vi åker nu, B är vaken men kollar tv". ni vill inte veta vad som gick igenom mitt huvud då. en timme senare, vid 08-tiden kom N in och la sig i min säng och sen var det bara till och gå upp. sov ingenting på den tiden men orkade verkligen inte gå upp och börja leka så tidigt på morgonen. är nästan hundra på att jag kommer jobba till 19 ikväll som vanligt.. lång dag.

21.48 ge mig styrka

snowdays in my ass.
snöstormen har nu gjort sitt typ. vi har väl fått en 30 centimeter snö idag så en del har det ju kommit men snöstorm vet i tusan om jag vill kalla det.

som jag förväntade mig blev dagen hemsk. tvillingarna hemma från skolan innebär oftast slag, sparkar, fula ord och ännu sämre beteende än vanligt. N gav mig en fet smäll under ett av sina utbrott och R lyckades slänga ur sig "jag hatar dig" "jag ska döda dig" och "jag bryr mig inte om du dör" ett antal gånger. på köpet har jag lyckats skaffa mig en svullen blå tå. antagligen skedde detta nånstans i "GÅ UPP PÅ DITT RUM NUUU %&()(/&%¤%&/(".

har ingen bättre dag och se fram emot imorgon så det är bara och ladda om och go for it. kommer bli en lååång dag.

00.04 bästa



jag saknar er. (och sommaren, kvällarna i Åhus, vingliga cykelturer, grillkvällar, vinkvällar, IKEA-utflykter, fikor, mys i parken..ni vet.)

21.24 hej och hå

ingen längre bloggning idag. nu ska jag sätta på en film och försöka ladda upp mentalt. imorgon varnar dem för snöstorm så alla skolor har stängt. förra veckan höll skolan stängt hela förmiddagen - för att vi fått cirka 3 centimeter snö under natten. dem är inte kloka här. hysterin som råder här nu är ungefär och likna med att jorden möjligtvis kan gå under imorgon. nåväl, alla tre odjuren blir alltså hemma och min värdmammas lediga dag blev som vanligt ingen ledig dag utan nu måste hon rycka in och jobba. yes. nu måste jag tänka lite positiva tankar för just nu är det enda som existerar i min hjärna hur jävla mycket jag hatar denna jävla snön.


(mamma och pappa. jag hör förhoppningsvis av mig på torsdag)

23.59 Johan och Hilfiger

japp. Johan har idag träffat Tommy Hilfiger. hans värdpappa jobbar med Tommy så på den vägen är det. nej jag är inte alls avundsjuk.

nästa fest i Skethuset hoppas jag du bjuder Tommy, Johan..

23.34 Dear Monday

det har verkligen inte känts som veckans första dag idag.
förmiddagen gick otroligt fort då B tog sin nap redan vid elva. jag lagade mat och var nöjd som bara den. tills det började krångla och det slutade med att jag brände mig över hela handleden (på undersidan, ajaj!) mitt finger är snart helreparerat efter kapningen så det var väl på tiden med nästa skada.. haha. köket är farligt!

kvällen blev ännu bättre. både B och R tog nap så jag och N fick kvalitetstid. han fick ett extra långt bad (medans jag strök lite) och vi kunde bara ta det lite lugnare helt enkelt. skönt! annars är kvällarna en nära-döden-upplevelse. stressar ihjäl mig för och hinna med tre barn, middag, läxor, bad och lek. tack för denna måndag, tack!

ikväll såg vi äntligen Dear John. åh. åh. åh. åååååååååh vilken bra film. Lasse Hallström har regisserat filmen (som för övrigt bor här i krokarna) och självklart fick vi se svenska flaggan på bioduken. antagligen var vi dem enda i hela biosalongen som visste vad det var för konstig blågul flagga.

imorgon börjar jag inte förrens 10.30 så jag ska nog titta på förra veckans Grey's nu och sen sova riktigt gott.


23.45 min vanliga jävla otur

hyrde tre filmer idag.
i kassan stod en förvirrad kille som tog en enorm tid på sig. och då är amerikanare inte snabba av sig annars heller.

jag kommer hem och ska sätta på en av filmerna som jag såg fram emot mest. INGEN JÄVLA DVD I FODRALET. suck. de hade stängt nu ikväll så får åka dit imorrn kväll igen och hoppas på att de tror på mig. med min otur kommer de antagligen inte tro mig och så får jag säkert hosta upp någon äcklig avgift i x antal dollar.

20.36 Super Bowl

idag är det Super Bowl Sunday och det har firats med en promenad i strålande solsken nere vid havet (bor några minuter ifrån havet bara). annars har dagen mest gått åt till tvätt och typiska söndags-sysslor.




ser ni NYC-skyline långt där borta?


skyline



har tittat på matchen i femton minuter, varav tio var reklam. det är helt sjukt. nu ska jag sätta på en film medans tvättmaskin och tumlare går för fullt.

17.23 svar

Hej,love your blog :)
Är du 21? Om du inte är det.. hur hårda är dom i usa när det gäller att man skall gå ut /få tag i alkohol?
kan du berätta lite ;P


hej och tack :)
jag är 21 och fyller 22 i år så jag har inga problem med vare sig att inhandla alkohol eller ta mig in på klubbar. jag måste ändå säga att de är ganska hårda här. många klubbar kollar leg (ÄVEN om du går in med promoter) och har du väl kommit in är du inte säker bara för det. att få tag i alkohol är inte så svårt, leta bara upp någon som är över 21. fejkID är ett måste här om du är minderårig och de flesta har det. låna en kompis, gör ett eget, köp ett.. finns många vägar att gå. när jag har handlat alkohol är det lite olika. ibland kollar dem inte alls, någon gång har de velat kolla leg och visa-kort för och se om namnen stämmer överens osv.

17.14 nytt


väskan jag köpte för några veckor sen, love it! min andra bruna skinnväska sjunger på sista versen och äntligen hittade jag en annan jag gillar. visst är den läcker?


nya Reebook jag köpte igår. 20 dollar (cirka 140 SEK) finfina.

02.05 bra lördag



hej allihopa. jag lever.
vaknade redan vid nio imorse och åt frukost med familjen. sen gjorde jag mig redo för släktSkype och efter det blev jag upphämtad av Jessica. vi drog till lite olika affärer och sen vidare till mallet (handlade Reebook-sneakers för 20 dollar!) åt lite lunch och myyyyyyyycket god pretzel. sen bar det hemåt med alkoholen i högsta hugg. fixade till mig lite snabbt och sen blev jag skjutsad till Jessica. öl och US Weekly, och sen vidare till Barcelona i Greenwich. jag har tiotusen gånger roligare här än inne i NYC. det är visst roligt och gå ut i NYC men det blir aldrig samma sak som att gå ut här i förorten med "riktiga" amerikanare.. haha. vilken rolig kväll! god natt.

00.38 snabbinlägg

FREEEDAG. ska försöka ta sovmorgon imorgon. har inte sovit ut en enda gång sen jag kom till USA.
sorry för dålig uppdatering idag förresten. vi sköt upp bion till på måndag av diverse anledningar så Jessica kom över hit ikväll och så kollade vi på film och tog det riktigt lugnt istället. kontrast från förra helgen då vi sprang runt i högklackat på Manhattan.

nu ska jag lägga mig under mitt underbara täcke, bästa köpet sen jag kom hit. (tänk på det blivande au pairer. det är PISSKALLT i husen här i USA, så ta med er tjocka pyjamasar.)

23.30 (förresten)

(jag har fått mängder av mejl och kommentarer om vad som hände förra helgen och en massa annat au pair-relaterat. tack snälla för allt. det är inte så att jag skiter i och svara, jag har bara fullt upp i veckorna när jag jobbar. ni hör från mig i helgen, promise.)

23.18 4 februari

GRATTIS min älskade älsklings syster på din födelsedag!
sorry att jag inte skickat något grattiskort men du får nöja dig med paketet som kom för några veckor sen (kombinerad julklapp och födelsedagspresent). det lär komma fler paket under årets gång.

idag har Westover Zoo fått tillökning. inte nog med alla rådjur/hjortar, ekorrar och tvättbjörnar. nu har även en coyote (förhoppningsvis inte fler) bosatt sig här. för drygt ett år sedan berättade min värdmamma även att Greenwich hade besök av ett mountain lion. jodå, vildlivet sprudlar här vet ni, 40 minuter från NYC.


imorgon är det fredag (JAAAA VECKANS BÄSTA DAG) och jag, Jessica och Carro1 ska på bio. vi ska se Dear John. och nu tänker jag avlägga ett elakt skratt, för den filmen har inte premiär i Sverige förrens den 7 maj. hahaha. det är så jävla kasst så det är inte sant. där har ni en av anledningarna till att folk laddar ner film olagligt. nåväl, nu hoppas vi att den är riktigt bra.

23.40 pussunge

idag hände en otrolig sak!

jag och B kollade på hans Barney-dvd han fick av mig i julklapp. de sjunger och dansar i hela filmen och han älskar det. i slutet av filmen sjöng de om något gulligt och barnen i filmen pussade Barney på kinden. då går B fram till mig och ser lite lustig ut sen pussar han mig på kinden!!!!! kan ni förstå? min värdmamma sa att det är första gången han pussar någon.. vi har försökt få honom och pussas innan men han vill inte. tänk, jag blev hans första puss! haha.

23.23 friday night in NYC

här kommer bilder från i fredags då vi intog NYC. jag och Jessica började med lite förfest här hemma hos mig (då Jessica kom med VÄRSTA ÖVERRASKNINGEN. hennes värdpappa hade bokat oss ett hotellrum på Grand Hyatt Hotel). sen skjutsade min värdpappa oss till tåget. haha och vilken tågresa. första 20 minuterna höll vi på och kissa på oss eftersom vi inte vågade gå över till andra vagnen där toaletten fanns. här i USA är det liksom öppet mellan tågen, ingen mellangång som hemma, så när du korsar vagnarna går du liksom "ute" om ni förstår? haha så jag fick knacka på hos tågkonduktören som hjälpte oss så fint över.
tågresan gick otroligt fort och vi märkte inte ens när vi kom fram. haha när vi insåg att vi var ensamma kvar på tåget säger typ Jessica "va är vi framme?" och jag bara "haha nej, vi är bara i Harlem" (stationen innan) HAHAHAHAHA. dör fortfarande av skratt när jag tänker på det.
sen bar det av i en hiss upp från Grand Central, rakt upp på hotellet. så sjukt galet. mötte upp Ellen och sen blev det lite mer förfest på hotellrummet. helt plötsligt var klockan mycket och vi kastade oss in i en taxi ut i natten..


på Grand Central


lobby


lobby


korridor


Jessica och Ellen


vårt hotellrum


27:e våningen. underbar utsikt.. NYC är underbart!


love it


dance dance dance


jävla bra bild jag och Sandra fick till.. (för övrigt var vi fem tjejer från Kristianstad/Hässleholm ute i fredags. är inte det sjukt? och tre av oss har gått på samma gymnasium)


free drinks


Makke


Pernilla och Ellen i limon på väg till nästa nattklubb


Greenhouse


Ellen och jag


på väg hemåt efter en sjukt bra kväll!

20.51 goaste killen



N - Caroline, have you decorated your room?
jag - What do you mean?
N - It looks so cool!

tror han syftade på nya påslakanet (det gör sjukt mycket i mitt annars vita, beiga, bruna rum) men så gulligt sagt :)

22.55 come on

jag har ingen blogglust alls men imorgon lovar jag och köra på igen.



dagen har varit bra. hela förmiddagen ville jag dock bara härifrån men det blev bättre när tvillingarna kom hem. nu ska jag försöka ta nya tag och göra det bästa av situationen. har beslutat mig för att om det händer igen, som hände i lördags, så kommer jag åka hem till Sverige direkt eller göra en re-match. det här är och har varit bland det värsta jag varit med om, kanske någonsin.

imorgon kommer Jessica hit och barnen ska ha playdate. det ser jag fram emot!

23.46 inget flyt

livet går emot mig nu. vilken helomvändning i helgen. jag älskar USA och vill aldrig åka hem. men allt som hänt nu får mig och ifrågasätta om jag inte bara borde ta mitt pick och pack och åka hem. jag får ALDRIG ha tur och jag får ALDRIG ha flyt. jag trivs så bra i USA och då är det självklart att jag inte ska få njuta av det. något måste ju jävlas. och inte räcker det med vad som hände i helgen. nej nu tyckte Försäkringskassan även det var passande och kräva tillbaka en jävla massa pengar. jag har skulder upp över öronen nu. ångest.




dagen iallafall. nåväl, jag överlevde trots en massa tårar halva dagen. på tal om tårar så har jag och R suttit på toaletten halva kvällen. hon har så jäkla ont när hon ska göra nummer två så hon skriker, hoppar och gråter. stackare. hon har inte varit på toa på flera dagar.. men till sist kom det ut ikväll! alltså ni skulle sett. jag sitter där och peppar henne och hon skriker som en stucken gris. sen kollar vi ner i toalettstolen och vi skrattar som fan båda två. hon bajsade världens största bajskorv. hon var mycket stolt sen över att hon äntligen bajsade iallafall. vi får hoppas hennes mage bättrar sig. mysigt och vara au pair ibland va? man vänjer sig ska jag säga er. det där var ingenting mot vad man måste vänja sig vid här..

23.48 shitty shitty but better

okej. jag haft haft ett helvete och varit skitledsen. ni som vet varför vet varför. tackar mina fina vänner här för allt och min älskade familj hemma i Sverige. love you. hade inte klarat detta utan er.

idag har jag och Johan spenderat dagen på IKEA (vi shoppade lite välbehövligt, sen blev det massa svenskt ätbart inhandlat och köttbullar med lingonsylt på det. dock äter de potatismos istället för kokt potatis till) vi drog sedan vidare för att försöka hitta Yale University. efter ett x antal felkörningar, omvägar och annat så hittade vi fram. riktigt coolt och ha varit på campus iallafall. vi tog även en tur in i det stora biblioteket som var öppet för allmänheten.

när jag kom hem räddade Jessica min kväll och vi drog till Route 22 och åt lite god middag.

nu ska jag lägga mig i min säng med mitt nyinköpta täcke och påslakan och med min dator som nu har en perfekt liten plats på sin laptopbricka.




tunnbröd, daim, ahlgrens bilar, gifflar, marabou choklad, kexchoklad, ballerina kex..

RSS 2.0