11.09 the truth is baby it's a lie


nu ska jag dra mig mot NYC. love.

00.28 damn it feels good to be me

jag önskade mig en crazy night igår och det fick jag.
först drog vi till Alive @ Five downtown Stamford och lyssnade lite på Uncle Kracker som spelade. hans nya låt "Smile" borde ni lyssna på faktiskt.

dock lockade ölen mer så vi begav oss in på Black Bear där det blev lite öl och Tequila Sunrise och självklart träffade vi på precis dem som gjort de senaste kvällarna ute helt crazy. om jag någonsin sagt att allting är crazy så är det ingenting emot vad det är nu.. vi drog allihopa vidare till Greenwich (i typ 200 km/h med fönsterna nedvevade och volymen på högsta). galet! känns som jag är 17 igen men på ett bra sätt. haha. vi har gjort så mycket skit de senaste veckorna men jag älskar det. dessvärre lär det väl bli lugnare framöver. två veckors semester väntar plus en helg ute i skogen på helgkurs, sen går alla tillbaka till college och sommaren är officiellt slut. vet inte vad jag ska tycka om det riktigt.

00.05 på egen risk

jag vill inte skrämma er nu. men idag har jag och Jessica druckit cola och lyssnat på country medans barnen spelat Wii. haha, den här låten är för skön..



kan inte hjälpa det men efter och ha bott i USA ett bra tag nu så blir liksom country något man måste lära sig gilla haha.

23.44 bättre sent än aldrig?

tog mig i kragen här om dagen och gick och ansökte om ett social security number. som ett svenskt personnummer. behöver det när jag ska ta körkort i höst (mitt internationella körkort går ut i November och då behöver jag ta ett amerikanskt körkort) och (haha) äntligen öppna upp ett bankkonto. vad tusan har jag gjort de senaste nio månaderna? men bättre sent än aldrig. snart är jag ju amerikan på riktigt.

 


23.57 SOVA?

kom nyss hem. torsdag, vilket innebär fest i Stamford under sommaren. ÄLSKAR somrarna här! kom nyss hem och drack min sista öl i bilen på vägen.. haha! jag kan inte berätta vad som händer... men det är bäst. ååååååååh. vad håller jag på med?

jag är nog dum i huvudet och jag förtjänar ingenting av det men fan vad bra det är. måste sova nu. vi hörs i helgen babes. snart är jag i Sverige.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

00.03 fjärilar i magen

känner på mig att något kommer hända som kommer förstöra min Sverige-resa. försenat eller inställt flyg, något. jag vet det. ännu mer nervös är jag över att jag dagen efter jag kommer tillbaka i USA har ännu en flight till Denver, CO att passa. semester på semester. känns som att allting kommer gå i kras. håll tummarna för att det går problemfritt!

22.55 klia!

där fick jag för att jag dyrkar solen. aldrig haft soleksem förr men tack, nu har jag känt på det också. ser hemskt ut och det kliar som faaaan. är inte ett dugg förvånad. är det något man kan råka ut för så gör jag det. och gärna ska det vara i sådant som aldrig går och bota eller som lämnar märken efter sig. jag är på skitdåligt humör nu så bäst jag går och lägger mig.


barnens fina hål i stranden igår. gör mig bara irriterad av och se den där jäkla stranden. nu kan det regna resten av sommaren. ska man ALDRIG kunna få njuta av något?

som sagt, godnatt.

23.38 seriöst

internet strular och bloggen också verkar det som.
jag är trött som tusan så antar det får va ikväll. ser nästan ut som en neger nu iallafall och något som är säkert är att jag om några år kommer se ut som ett russin. men älskar man solen så gör man.

23.42 i högtalarna just nu

i baksätet skrålar ungarna med i denna låt ganska ofta, "im ridin sooolooooooo". kommit till Sverige?


23.13 det var den måndagen

varit på kalas HELA dagen i Greenwich där ena kusinen fyllde 11 år. tvillingarna var i poolen 6 av 6 möjliga timmar så jag hade bara B och springa efter. kalas på en måndag är underskattat.

sen att dessa kusiner bor i ett enormt stort hus, med enorm trädgård (de har liksom en hel jäkla parkering framför huset som rymmer säkert 10 bilar plus uppfart, garage och annat) ah, det gör ju inte saken sämre. sen har vi ju en pool, jacuzzi, flera enorma uteplatser och poolhouse med en jäkla flatscreen-tv. fattar ni att man har en tv utomhus? iallafall. en ganska vanlig dag för att vara på sommaren med andra ord. poolhäng.

nu ska jag leta upp något roligt och titta på och försöka ladda upp batterierna från imorgon. ledsen för dålig bilduppdatering men det går ju självklart inte och lägga upp bilder från dagar som dessa eller med barnen, sitter tyvärr en hel massa idioter där ute. godnatt :)

20.24 pool

här kommer lite egobilder. det är här vi hänger och jag klagar inte. att jobba som au pair har sina fördelar.






11.29 HOT

jag kan inte ens beskriva hur jävla varmt det var inatt. jag låter bilden tala.



kolla in mitt ansikte. aldrig upplevt sådan extrem hetta, framförallt inte på natten. det rann svett från alla, lite äckligt, men inget och skämmas för då iallafall. vart en trevlig kväll så länge den varade iallafall.

sitter och funderar på om jag ska orka dra mig in till the city idag (förmodligen inte) eller lägga mig i poolen istället. har inte varit i NYC på väldigt länge, men det är liksom för varmt och gå runt där nu. får bli nästa helg istället, då har jag en massa roliga saker och inhandla för Sverige-besöket.

19.01 sommartider hej hej



kvällen igår? mja.. okej. inte mycket till drag så ikväll hoppas vi på mer.

jag och Jessica har legat och guppat runt i poolen hela dagen. simmat lite, hoppat och lekt haha. glömde SÅKLART kameran. nu är jag snart redo för en härlig sommarkväll. bara håret som ska fixas också. vi börjar med hej-då-middag för Carolina som åker hem imorgon sen får vi se vart kvällen tar oss.

känner på mig att det kommer bli en riktigt rolig kväll! kanske inte lika galen som förra, men det är nog lika bra det. ive promised to be good so... :)

nej nu måste jag snabba på, snart bär det iväg.

03.31 nej jag blir galen

helt seriöst. för mycket jobb tror jag minsann. lite sömn eller något hade nog suttit fint.

01.27 vi hittade tillbaka


en månad sen är väntan slut.

00.53 by your side

The Blind Side är nog den bästa film jag sett på år. och jag är extremt svårtflörtad när det kommer till film. den var så jäkla bra! Sandra Bullock är kanon.

nu måste jag i säng. vart dock tvungen och kolla på filmen ikväll då jag bara hade den ett dygn då jag lånade den på biblioteket idag. biblioteket är kanon, man kan låna helt nya filmer gratis i ett dygn. lånade även Glee säsong 1, är lite sugen på den serien.

jag och barnen hann även med en playdate hos Jessica idag. riktigt härlig torsdag!

nej nu måååååste jag sova.

22.01 nu ska jag kolla film


23.23 jag har kakan. och jag äter den.



godnatt.
B i bilen ikväll, "Caroline. close your mouth"
jag - "you dont want me to talk to you?"
B - "no"

två-åringar är bra härliga.

21.33 i will fall for you over again

lite uppdatering.

idag
imorse hade tvillingarna tennislektion mellan 10-11. på vår egen tennisbana såklart, haha. efter det drog vi och handlade, upptäckte efter en timme i affären att jag glömt kreditkortet hemma. det var bara och slänga in barnen i bilen, köra hem och hämta kreditkortet och en kusin, tillbaka.. in och betala medans kusinen kollade ungarna i bilen. ibland är det bra med alla kusiner och att vi nästan alla bor på samma gata. haha. i eftermiddags drog jag, ungarna och några kusiner till poolen och svalkade oss. var riktigt hett ett tag och ikväll brakade det loss totalt. strömmen har blinkat här ett flertal gånger.. vi blir alla skräckslagna när det händer för ingen vill uppleva the big storm igen. fy fan.

just nu
allting börjar reda upp sig. flygbiljett hem är ju bokat, visumpappret är underskrivet och klart för in- och utresa, mina helgkurser jag måste plugga för att ta mina credits här i USA är bokade och betalda och nu ska jag bara få all jäkla läxa gjord sen kan jag förlänga mitt år här på riktigt. ångrar inte alls mitt beslut nu. känns toppen! dessutom ska tvillingarna börja på en annan skola i höst med after school acitivites vilket innebär att det blir bara jag och B. dessutom ska jag få ju få en egen bil och det är nog det bästa av allt.


nu ska jag köra och hämta min värdpappa på tågstationen.

23.20 beach day





jag och min andra hälft tog med oss våra ungar till stranden idag. inte helt tokigt.. även om man ibland vill rycka av sig håret. till exempel när man ska packa in fem sandiga ungar i bilen, oh my god.

imorgon är det onsdag och dagarna flyger iväg. om exakt två veckor sitter jag på ett plan över Atlanten nu!

dags för lite hallon sen är det bedtime.

23.39 i like it

lååång måndag och jag är helt slut. dags och krypa ner under täcket nu (måste bara trycka i mig några Ballerina först).

idag fick jag tillbaka ett av mina visumpapper jag skickade iväg för påskrift så jag kan lämna USA och sedan komma tillbaka igen förhoppningsvis utan problem. lättnad. har fortfarande inte fattat att jag snart kommer befinna mig i Sverige.

men innan Sverige finns det en massa roligt som måste göras. det där jag skrev om att det fick vara nog med galenskaper nu? inte då. det är nog mer crazy nu än någonsin. men jag gillar det. för man lever ju bara en gång, som sagt.

23.42 what happened last night?



såklart glömde jag kameran hemma igår. fast å andra sidan hade jag aldrig kunnat visa några bilder här.. tror jag gjorde det mest busiga jag någonsin gjort igår. men det var värt det alla gånger och det kanske går till historien som en av de bästa sommarkvällar sommaren 2010. det var som taget ur vilken galen amerikansk tonårsfilm som helst. jag har sagt det innan och världen jag lever i här är något helt outstanding.

att en ny vecka närmar sig gör mig inte ett dugg efter denna helg. igår fanns det verkligen ingenting som kunde stoppa oss.. livet lekte.

efter en hektisk helg och några timmar på stranden både igår och idag behöver jag lite sömn. sen är jag minsann redo för en ny vecka.


..and hold onto your words cause talk is cheap
and remember me tonight when your asleep

04.37 nej nu jävlar

jag kom nyss hem och det var inte ifrån the city.
detta har varit den sjukaste kvällen i mitt liv. tack Jessica, haha. fan vad roligt vi haft! det har varit värt varenda sekund.. så jäkla roligt vi har haft det alltså. sitter här med blött hår nu. men med tanke på att det är typ 25 grader ute och klockan visar tidig morgon så klagar jag inte.

10.27 jobb och lite fest på det

igår jobbade jag också en tolv timmar. härligt död efter det. dessutom har jag haft en massa extra barn springandes här hela veckan. fy fan. hoppas på bättre tider nästa vecka.

trots att jag var halvdöd gick jag och Jessica ut igår. och det var fan det roligaste på länge! 92.3 sände från en nattklubb här i Stamford också, vilket var lite småkul. det är den kanalen vi nästan alltid lyssnar på. träffade på sjukt intressanta personer också.. HAHA. känns galet bra. det var verkligen en händelserik kväll och kanske är allting på väg i rätt riktning igen.

idag blir det nog stranden, mallet och ikväll the city. paaaarty!

23.05 godnatt för fan

jag är så trött så jag mår dåligt. jobbat från 08.00 imorse och slutade ungefär 20.30. kan knappt tänka klart. HATAR när min värdpappa får jobb i NYC för då jobbar jag tider som skulle kunna ta död på vem som helst. ska dyka ner i sängen redan nu. GODNATT.

och så är det en jävla gräshoppa som gör oväsen utanför mitt fönster. låter ungefär som tio gäss slagit sig ner där. ingenting kan vara med måtta i detta land.

00.16 over here

det har regnat hela dagen idag. typ svenskt sommarväder, fast varmt. väldigt ovant men nästan lite skönt. jag och R har börjat städa ur vardags/lekrummet. slängt en hel säck med skit. vi åkte även och handlade.. kunde inte låta bli och inhandla skinka (pålägg!) har inte ätit det sen jag lämnade Sverige. lite knäckebröd fick också hänga med, jodå vi har Wasa knäckebröd i mataffären faktiskt.

imorgon blir det nog poolen, eller havet, eller vattenslangen. haha. vi får se hur dagen går.

nu ska jag försöka bearbeta dagen med hjälp av lite sömn. har ju blivit dåligt med det på senaste tiden. kommer bli hektiska månader framöver så bäst och vila upp sig när man kan. inte nog med min vecka i Sverige, dagen efter jag är tillbaka drar jag på semester med värdfamiljen.. berättar mer om det senare.

23.47 my second love





tänk att det snart är ETT ÅR sedan jag och Manilla var i London?
fan vilken rolig resa det var. precis en resa i stil med oss, haha.

London är verkligen en av mina favoritstäder.. men sen jag kom till NYC har allting bleknat i jämförelse. NYC är min stora kärlek. jag är kär! får fjärilar i magen bara jag tänker på magin där på Manhattan..

kan knappt bärga mig tills jag kommer hem och jag och Manilla kan sitta i soffan, dricka en flaska vin och prata skit. det har ju hänt en del sen sist. ser att sista Martin&Martin är precis den helgen jag är i Sverige.. en galen natt i Åhus kanske? jäklar. från NYC till Åhus.. det pirrar ju ännu mer i magen. om man aldrig varit borta så här länge från hem, nära och kära så är det nog oerhört svårt och förstå känslan jag har nu. jag är så nervös över och komma hem. jag tror jag kommer få en chock när jag sätter min fot i vårt hus, får pussa min katt.. jag får nästan lite panik av bara tanken. wow! (såg nyss att det är en Black Tower på bilden. det måste jag ha när jag kommer hem)

life is good.

01.16 tre veckor

om tre veckor sitter jag på ett plan hem till Sverige just nu. helt ofattbart!

jag och Jessica satt förresten och pratade idag om en viss bil vi gärna skulle velat repa lite, haha. det roliga var att i hela denna konversation satt jag och sa "car" om bil. ingen av oss reagerade på det förrens jag vaknade till liv efter ett antal felsägningar. man blir språkskadad.

ska försöka sova nu. verkligen tusen saker i mitt huvud nu, så sova har inte gått vidare bra på senaste tiden. sen att sms och telefonsamtal dyker upp klockan fyra på morgonen gör inte saken bättre.

00.51 knight and day


ikväll blev det bio.

01.19 take me back



tror minsann att detta är det bästa stället jag besökt hittills i USA, Key West. vilket paradis! jag måste dit igen..

00.52 cooler than me


het just nu.

00.33 this one is for me

jag har haft världens bästa dag med barnen idag och det är sådant som värmer extra i hjärtat. vi har haft så roligt tillsammans och jag hoppas på fler sådana dagar i veckan. ♥ nu ska jag krypa ner under täcket.

23.55 IM SO EXCITED

jag sitter här och det bubblar i mig!

men vi börjar från början.
i torsdags var jag och Jessica på ALIVE @ FIVE. en slags minifestival varje torsdag här i Stamford, där olika band spelar och alla barer på gatan har uttökat sina uteserveringar och det kryllar med folk och ölen flödar.. i torsdags blev det dock liiite väl mycket. några öl blev det som ni kanske förstår, sedan drog vi vidare till en mexikansk restaurang (där vi åt, mamma och pappa), där blev det mojitos, margaritas och någon stark drink som bartendern gjorde på Absolut Brooklyn. mådde som jag förtjänade i fredags. blev en lugn fredag med andra ord. igår festade vi till det igen, älskar sommarkvällar!

nu till varför det bubblar så i mig. den 4-11 Augusti befinner jag mig i Sverige. JAG KAN INTE FATTA DET!!!!!!! (snälla, SÄG INGENTING TILL MORMOR!) jag är så excited så det finns inte ord för det. jag ska på semester till Sverige! haha. vet ni vilka sjuka tankar som går genom mitt huvud? typ, "jag ska äta fil. mackor med ost, korv, skinka - PÅLÄGG!!! falukorv, snabbmakaroner, kanelbullar..." jag vill ha Janssons Frestelse, prinskorvar (som jag vanligtvis inte alls tycker om). jag ska gå och klippa mig. jag ska cykla. jag ska köra bil och komma ihåg hur man växlar. JAG SKA PUSSA PÅ MIN KATT. jag ska köra till Maxi. jag ska gå runt i bara underkläder i hela huset. jag ska använda min svenska mobil så mycket jag kan bara för att jag har världens bästa abonnemang. efter så många månader här i USA har jag blivit alldeles för amerikaniserad och jag undrar faktiskt (helt seriöst) hur stor kulturchocken kommer bli. men viktigast av allt, jag vill träffa så många som möjligt av alla er där hemma.

nu ska jag äta Marabou och njuta av livet totalt.

09.50 im still alive

senaste..

Låt du hörde: Mike Posner - Cooler than me
Film du såg: Its complicated
Mat du åt: pasta med köttförssås
Kram: från mina ungar
Puss: från B antar jag :)
Fest: igår blev det lite party minsann
Känslan: glad :)
Ilska: när jag fick ett skitcp sms igår
Resa: erhm, Chicago?
Glädje: hemlis
Dröm: det var en läskig en!
Boken du läste: Elsas Mode
Personen du träffade: min värdfamilj
Personen du pratade i telefon med: Nick
Personen du fick sms av: Nick sååååklart haha
Gången du åt en 7-eleven korv: i Stockholm med mamma, förra hösten
Gången du var utomhus: alldeles nyss, höll på och smällta bort
Gången du sov: inatt
Saken du köpte: nya Adidas träningsskor

12.08 jag lever och mår bra

snabb uppdatering,

det händer så jäkla mycket just nu. jag måste reda ut lite saker innan jag kan blogga igen. im so excited! hörs snart.

00.48 bloggpaus


återkommer

00.31 hold on to that feeling

uuuuuuuuuunderbar dag.
jag fick ungarna och bete sig någorlunda bra idag, hårda tag som gäller bara. jobbat mellan 11-17 idag typ. underbar slapp dag. vi körde lite bil, åkte till poolen, sov lite, åt lite..


ikväll tog jag och Sara vara på den varma sommarkvällen (tempen på kvällen ligger på ungefär 30 efter en dag med 40 graders hetta). det blev mojitos, öl och vin. när jag kom hem började jag och mina värdföräldrar gå igenom nya aupairer. ja, det har redan börjat för oss som ska åka hem så sent som November. men jag vet inte. mina värdföräldrar vill verkligen att jag ska stanna och de vill inte bestämma sig för någon ny aupair på ett tag till, OM jag ändrar mig. åååååååååååh. ÄLSKAR DETTA LAND OCH MITT LIV HÄR. varför ska det vara så svårt?

ska lägga mig nu. imorgon ska det bara bli en 30 grader så lite behagligare. det är roligt hur bortskämd man blir. jag och Sara pratade ikväll om hur "kallt" det skulle bli imorgon med kanske bara en 28 grader.. haha. snart helg igen! YES.

19.33 det är sommar och sol



nu drar jag ut och dricker lite vin med Sara. älskar dessa varma kvällar.

10.21 onsdag

33 grader redan utanför fönstret.
idag ska jag försöka få lite fason på barnen iallafall och då jag inte börjar förrens 11 idag kan vi ju hoppas att dagen inte blir alltför lång.

21.05 tisdag

framåt kvällen har jag börjat känna mig deppig igen. anledningen till det tar vi när jag kommit hem till Sverige igen. det är sååå mycket jag inte skriver här, saker jag inte kan skriva. men det har varit sjukt turbulent här senaste tiden och även om det inte har med mig och göra så tär det på mig också. så psykiskt utmattad att mitt hjärta gör ont.

för övrigt har vi haft 40 grader varmt idag. mysigt va?

ska kolla på Brothers nu (R ligger i min säng och vägrar flytta sig, så antar hon får kolla på den också). hört den ska vara bra iallafall.

23.50 gnite

trött! imorgon får det bli tvmys med ungarna på morgonen och sen lååång frukost. godnatt USA, godmorgon Sverige.

23.22 ny vecka - nya tag



jag har blivit sjukt dålig på och ta bilder. eller, jag fotar en del såklart, men oftast är barnen med på korten och de vill jag inte lägga upp här. här får ni en liten smygtitt på poolen iallafall.

självklart har vi spenderat hela dagen i poolen, det går inte och göra så mycket annat med barnen under så här varma dagar. och då man är uppfostrad i ett svenskt klimat så är det ju stort förbud på och sitta inne när solen skiner, haha. jag älskar värmen så jag klagar inte. sen att man på jobbet kan spendera dagarna vid poolen eller på stranden är verkligen inte fel..

ikväll har jag cruisat runt lite (fick dock bli ACn och inga nedvevade rutor). känner att jag börjar komma tillbaka i rutinerna igen och en utgång i the city på detta så är jag tillbaka som vanligt. har onekligen varit lite jobbigt senaste tiden.

23.54 steka

 


planer för veckan? tja.. det blir nog sol och bad.

23.33 Midsommar

ännu en bild från Midsommar, underbar dag och kväll. kändes precis som om vi var hemma i Sverige (fast tio tusen gånger bättre).


22.31 okej, här är helgen

ikväll hade jag önskat att jag suttit och druckit öl, tittat på fyrverkerierna och sett fram emot min lediga dag imorgon efter och ha jobbat sju dagar på raken. men inte.

från början skulle jag bara ha barnen i lördagskväll. det utökades sedan till söndagmorgon och till slut blev det en hel helg. mina värdföräldrar skulle på konsert på ett av casinona här i Connecticut då min värdpappa fyller år.


(klicka)

det hela slutade alltså med att de drog med mig och alla barnen dit igårkväll (var ju riktigt coolt, men kanke inte det ultimata med tre barn). eftersom det idag är 4th of July ville jag självklart festa till det lite men det gick också i backen då jag sen var tvungen och följa med till Six Flags där vi spenderat hela dagen.

nu lät hela helgen helt pissig. det var den inte. den var rolig men det stör mig att jag inte fick fira denna dag som jag sett fram emot. tog därför tillfället i akt att spruta ner födelsedagsbarnet, min värdpappa, totalt med en enorm vattenkanon idag.. haha. ni skulle sett hans min! men med 35-40 graders värme var det inte helt elakt gjort.

21.25 4th of July

det bränns av raketer för fullt utanför fönstret. kom nyss hem, förklarar mer senare.. behöver en dusch efter dagens heta solstrålar och karusellåkande.

00.19 <3

bästa just nu.

har verkligen tappat gnistan lite den här veckan.
helgen bjuder på Casino och firande av 4th of July. åker iväg och är back on Sunday, tror jag minsann.

00.28 eller jo..


.. 1 Juli innebär att det är två månader sen en magisk kväll! tack New York City. den kvällen sparar jag i mitt hjärta.

00.11 godnatt


idag har jag inte ork till och uppdatera om livet här borta.

23.10 gissa vad jag gjort ikväll?



självklart kollat på Eclipse. kan inte hjälpa det.. men jag tycker verkligen om de filmerna. och nu har jag bestämt mig för att jag är Team Jacob. vilka jävla dissar han fick in på Edward i den här filmen. "let's face it, im hotter than you". riktigt bra minsann.

18.23 heartbreaking

det här är det svåraste beslut jag tagit i hela mitt liv.
mitt hjärta gör sååååååååååååååååååå ont nu.

jag har velat fram och tillbaka, mått skit, varit överlycklig, tvärsäker och osäker. men jag har kommit fram till att den 16 November får det vara slut. jag åker hem till Sverige. jag kommer hem som planerat. jag börjar nästan gråta när jag skriver det. ungefär som när jag skrev att jag skulle förlänga. men jag är klar som au pair. jag vill förlänga för människor här jag tycker om men det räcker inte i detta beslut. mitt hjärta säger stanna men mitt förstånd säger något annat. det har varit och är det bästa året i mitt liv. men ännu är det 139 dagar kvar av äventyret.. och såklart en välbehövlig semester på det. FAN vad jag ska njuta nu.

tillbaka till USA kommer jag dock igen, var så säkra.

RSS 2.0