23.38 the most crazy week ever

vad som hände i början på denna veckan känns som det hände för tusen år sedan. jag vet inte om det är värmen eller all alkohol som druckits de senaste dagarna som gjort att allting blivit helt crazy efter det. ni skulle bara veta..

igår drog jag till Greenwich Village och mötte upp Sara iallafall. med underbart väder och fleet week i the city var det en perfekt början på en galen kväll. dumt nog glömde jag kameran hemma. var verkligen en helgalen kväll. idag har jag mest sovit, spenderat dagen i en solstol i skuggan och hängt med barnens kusin. badat jacuzzi och svalkat mig i poolen. druckit lite öl. perfekt söndag helt enkelt. imorgon är det Memorial Day och därför helgdag i USA. eftersom vi alla är lediga ska vi köra till New Jersey och spendera dagen på Six Flags, inte illa.

07.33 crazy night? oh yeees

vet inte vad som hände ikväll riktigt? det har öst komplimanger och telefonnummer och drinkar över mig ikväll. ett av telefonnumren kom faktiskt från nuvarande bandmedlem i TAKING BACK SUNDAY, haha. kunde inte riktigt fatta det först.. så jävla random liksom. hängde med honom ett par timmar iallafall..


kvällen har varit SÅ JÄVLA BRA. det hela tog en jäkla vändning på Carries trappa (ja, helt seriöst!) och därifrån fortsatte natten galet.

det har varit VARMT. ingen jacka har behövts på HELA natten och redan nu vid halv åtta på morgonen visar termometern över 20 grader. kommer bli en hot day!

19.18 okej VI KÖR

det blir fest på Manhattan (Brooklyn?) ikväll. inne på andra ölen, ska fixa klart håret sen blir det första bästa tåg mot världens bästa stad.

har pumpat 92.3 NOW hela dagen, bästa radiokanalen.

måste sätta fart nu, håret, slänga ihop id och pengar, springa över på kalas lite snabbt.. sen KÖR VI.


17.49 nu kör vi?



så ska man orka dra sig in till the city ikväll eller inte?
helt värdelös dag annars så något skulle ju behövas för att liva upp den lite.

börjar med att slänga ihop lite pasta och en kall öl eller två till det så kanske jag blir mer peppad. kan ju inte klaga på 25 grader utanför fönstret just nu, även om det nästan börjat kännas som "kallt" och lite "sämre" väder när det går under 30-strecket. haha..

02.36 weekend again

idag har jag jobbat 11 timmar och spenderat hela eftermiddagen i en bil typ. känns det som. trafiken har verkligen varit extremt hemsk idag. Memorial-weekend och fredag.

såg sex and the city 2 ikväll och fy fan vad besviken jag är. den kunde dem ju helt och hållet låtit bli och göra. vi avslutade dock kvällen med en drink och det höjde betyget på kvällen lite.

nu ska jag i säng och försöka sova ikapp en massa förlorad sömn.

00.38 i lie awake and miss you

den här veckan har verkligen varit speciell. vardagen har aldrig riktigt infunnit sig och imorgon är det helg igen.

nästa fredag fyller jag år. då är det mindre än en vecka till N kommer hem igen. och åtta dagar tills min familj kommer hit och hälsar på. (biljetter till Mamma Mia är fixat! mamma och pappa, jag ringer på lördag)

mitt liv är riktigt bra just nu. vilket innebär att något kommer gå åt helvete snart.

dessutom har det börjat kollas på ny bil. åt mig. (!!!!!!!!!!!) en bra bil med gott om lastutrymme så jag och barnen får lite mer frihet. jag säger ju det, FÖR BRA.

20.17 :(

ledig igår men idag har jag jobbat sen 9.00 imorse och jobbar fortfarande, så den där sex and the city premiären ser mörk ut att klämma in och orka med ikväll. antar jag får se den i helgen istället.

nu ska jag återgå till B. de andra två odjuren skickade jag i säng en timme innan läggdags. idag var de bara föööör mycket.

23.32 this is paradise







jag har haft årets bästa dag.

fyra timmar spenderade på stranden med Sara. det stekte och jag kom hem med en jäkla massa färg. väl hemma drog jag, min värdamma och tvillingarna över till kusinernas hus och UNDERBARA pool. där serverades det pommes, popcorn, vattenmelon, kaffe och även lite alkohol haha.. det var helt underbart och välbehövligt med dagens uppnådda 35 grader. trots att det närmar sig midnatt står termometern fortfarande på otroliga 27 grader.

vilken onsdag! så otroligt obeskrivligt underbar. havet i all ära men poolhäng slår allt.

01.04 helg 21-23 maj

fredagen kryddade vi med jordgubbar, hallon, vattenmelon och mys på vår uteplats. och lite hopp på studsmattan såklart. framåt småtimmarna drog vi vidare mot Greenwich och alla rika medelålders som kvällen till ära bjöd på champagne.








Jessica, en av mina bästa vänner! ni anar inte vad vänner betyder här borta. mitt år här borta hade inte varit vad det är utan henne.

lördagen bestod av dagen-efter-shopping, McDonalds och pizza, allt för att ladda upp för ny omgång festligheter. underbar kväll på uteservering med liveband i downtown Stamford. vi hängde med två killar som har gått i samma high school-klass som Olivia Palermo.




Nine West är stort här och jag införskaffade perfekta partyväskan till sommarens galna kvällar och nya partyskor.

söndag
åkte jag med familjen till New Jersey för släktträff och BBQ. lite vin och öl igen. måste säga det vart ganska intressant stundtals.

23.27 summer is here

vilken start på nya veckan.
kanonväder och måndag var dagen jag längtat efter i åtta dagar. N kom hit igårkväll..

nu ska jag bädda min säng, slänga in lite bilder här från helgen och sen sova fem kvart i timmen. imorgon blir det beachen med Sara då jag är ledig hela dagen. 32 grader väntas. jag klagar inte på klimatet här borta. underbara årstider, inget fjanteri som hemma.

14.00 inte alls tokigt



23.17 livstecken

mitt liv rullar på fort som tusan.
fredag fest, lördag fest, söndag New Jersey och släktträff. berättar mer detaljerat senare för nu måste jag verkligen sova på grund av extrem sömnbrist.

14.18 bakom mina solglasögon




försöker ladda om.
lite Donkan och sen är vi redo för lördagkväll också.

03.37 i know..

.. jag är så sjukt dålig på och uppdatera om mitt liv här.
but im having the time of my life.

00.40 det slår mig ibland..

.. hur jävla bra jag är som helt ensam satt mig på ett plan till andra sidan jordklotet och nu bott här i ett halvår.

00.30

vilken underbar dag! jag och B har varit på beachen och spenderat hela eftermiddagen och kvällen på studsmattan (R sov hela eftermiddagen). N försökte knäppa bilder på mig när jag hoppade.. det gick sådär.






N är en riktig akrobat.


N - "i got a picture.. but youre hair are sticking up a little bit :)" hahaha





imorgon ska vi återigen njuta till fullo av vädret. nu är utemöblerna äntligen framme så det ska självklart utnyttjas.

00.35 yeah baby

jag och Jessica gjorde det vi är bäst på ikväll, shoppa.
kom hem med ny klänning, mysbyxor, shorts, tshirt, bh - bara sådär och allt från HM. det tyckte jag var bra gjort. jag gillar HM här i USA.

nu kollar jag en massa serier, pratar med N och försöker läsa min nya bok. fast jag borde nog faktiskt gå och lägga mig.

00.05 welcome to Greenwich, bitch..

..this is how we do it in Fairfield County ;)



imorgon börjar jag inte förrens 15.00. blir nog några timmar framför tvn då. får ju passa på. har lite ärenden och ta itu med men det klämmer jag in senare. idag var det inte lockande och ge sig ut då det ösregnat från morgon till kväll. detta knasiga väder alltså.

imorse var jag dock på Greenwich Country Club. ett ställe för rika människor att utnyttja pool, tennisbanor, golfbana, och restauranger på (ni har ju säkerligen sett på film). man betalar oerhört mycket pengar för att få vara med i sådana "klubbar". mellan 20.000 och upp till 200.000 dollar kan ett medlemskap PER ÅR ligga på beroende på klubb. det var magiskt och se iallafall. Greenwich är bland de rikaste områdena i USA och det märks. det var helt otroligt..

vi var där på en fundraising. väldigt amerikanskt. det var som taget ur ett OC-avsnitt (förutom att det spöregnade utanför).

blir nog en film nu minsann.

23.40 overkligt



imorgon åker en av oss hem.
det känns helt ofattbart! Sverige känns helt ofattbart långt borta. jag fick en klump i halsen, tänk när jag ska hem? jag är inte redo för Sverige ännu. frågan är om jag någonsin kommer bli?

jag har svårt och föreställa mig livet där hemma. det kommer bli en riktig chock och komma hem. tur det dröjer minst en sex månader tills jag sitter på ett plan över Atlanten igen..

20.19 myggBETT


kommer bli en rolig sommar det här känner jag. de amerikanska myggorna älskar mig. de mörka fläckarna på benet är efter förra omgångens allergichock.

01.09 jag lever

känner dock att bloggen ligger långt ner på prioritetslistan just nu.
i eftermiddags lärde jag N och B och säga "pissmyra", det var bland det roligaste på länge. måste spela in det. N säger typ "pissemyga". annars flyter allt på måste jag säga. livet är allt bra här i staterna.

23.29 sunday in my head



Jessica is back in my arms again. haha, hon har varit på semester i Florida en vecka och hennes hemkomst måste ju givetvis firas med att slösa pengar. Walmart blev vårt mål denna söndag och jag kom hem med både ny beachtowel och boken om Carries mystiska bakgrund..



..och såklart spenderade jag några timmar med N också innan han var tvungen och åka tillbaka till det hårda livet och uniformerna.

nu ska jag sova, hejdå söndag.

22.58 saturday in the city

lördagförmiddag åkte jag in till the city i strålande solsken och 25 grader. underbart!
jag mötte upp någon ni inte hört talas om innan och vi njöt av vädret i Central Park (vilket vi inte var ensamma om) och bara chillade runt hela dagen. det kryllade av folk i staden då det var Yankees game på gång.





framåt kvällen åkte vi hem till mig i Connecticut. barnen vart överförtjusta och speciellt över att vi nu var två som kunde hoppa på studsmattan med dem. efter dusch, nya kläder, några öl och förvirrade telefonsamtal med Sara bar det av tillbaka till NYC. vi utökade sällskapet lite och drog sedan vidare till kära Hudson. vilken dag.. oh my gosh

22.48 6 månader


6 månader i USA.
16 Nov 2009

07.20 like


vilken lördag!
men det förblir nog hemlisar. gnite.

00.40 you had me from hello



21.54 friday night



ikväll jobbar jag och vi tittar på Lassie men nu insåg jag att alla barnen somnat. då ska jag hoppa in i duschen och ladda inför imorgon och att det äntligen är helg. skönt!

01.18 det är mycket nu

är det dags igen?


blev en sen kväll nu igen. dags och sova nu, imorgon ska jag och B lämna min värdpappa på stationen, sen ska vi ut på äventyr. mysigt! äntligen fredag, vilket snart innebär lördag och jag lääääääääääääääääääängtar så.

måste iallafall dela med mig av veckans två bästa citat,
"i dont care you bitch" R till mig när hon vart sur, vilket hon varit hela veckan nästan.
"AAH i have a bomb in my weener!!!" N idag efter sitt bad då han tydligen upptäckte att han är kille och vad som finns mellan benen.

ungar!

14.03 relaxing

en timme kvar till tvillingarna kommer hem och jag sitter faktiskt framför tvn nu och njuter. jag kollar aldrig på tv annars så det känns nästan lite lyxigt.

ska ta tag i min tvätt nu och kanske äta lite lunch. funderar på och baka banana bread men väntar nog tills imorgon. tredje omgången denna vecka, så gott ju! här hittar ni receptet.

23.57 feels good

vilket kanonslut på denna dag.

jag tog bilen och körde iväg på ärenden och fick reda på att jag inte börjar förrens 15.00 imorgon(!!). shoppade loss lite i rent lyckorus. kom bland annat hem med en klänning, en jumpsuit och ett par gråa jeans från Forever21 och kalaset gick inte på mer än 47 dollar. det är annars en butik som har mycket fint men oftast med dålig passform och dålig kvalité så jag har ärligt talat inte handlat mycket där.

det var ju ett tag sen jag visade mina inköp so here you go.



nu måste jag akutplocka på mitt rum lite. imorgon kommer städerskan och då måste det vara fritt fram för henne och dammtorka och allt vad hon nu gör. (så kära vänner. imorgon lär jag nog finnas tillgänglig på msn ett tag. eftermiddag/kväll er tid.)

23.32 tisdag 11 maj



comeback för mig idag. tog visst ett litet blogguppehåll igår.
fanns betydligt intressantare saker och ägna min tid åt.. secrets secrets.

sitter här och har ont i magen och hoppas det inte är något jävla skit. B har varit riktigt dålig i magen och med min vanliga otur ligger jag väl dålig i helgen. vilket bara inte får hända. den här helgen ska vädret vända (vi har haft typ 15 grader i några dagar nu) och värmen komma tillbaka. den här helgen blir det party med fina Sara. den här helgen ska bli toppen helt enkelt. ni får kanske veta mer sen. vill inte jinxa något.

det närmar sig verkligen sex månaders jubileum här borta. förstår ni att jag snart varit här halva tiden? det här det bästa jag någonsin gjort för mig själv, att lämna Sverige.

imorgon är det onsdag och det har blivit min och B's dag på sistone. då har vi bilen och kan åka och handla, sladda iväg till parken eller äta lunch ute.

nu ska jag stänga ner här, godnatt.

23.54 Washington DC

vi kom hem vid 22-tiden ikväll. körtid på en sex timmar från DC till New York och sen ytterliggare en timme i trafikköer på och utanför Manhattan på väg hem. var en massa trafik!

nu är jag helt slut men har haft en så himla rolig helg!
jag, min värdfamilj och min värdmammas systers familj körde tidigt på lördag morgon mot Washington DC där vi skulle hämta upp barnens kusin som skulle hem från college över sommaren. på vägen gjorde vi dock ett stopp i Pennsylvania där vi skulle hämta upp en valp, som istället blev två. det var en överraskning till barnens kusiner vars hund just gick bort.




kolla hur SÖT! detta är en av dem. de följde sedan med oss på hela resan.. haha.

Pennsylvania var iallafall riktigt coolt. old country American-style. vi såg en MASSA Amishfolk (klicka på länken! finns bilder också). det var nog bland det häftigaste jag sett sen jag kom hit haha. de åker runt i sina häst och vagnar och klär sig som om de levde på 1800-talet, vilket de i och för sig gör på ett sätt..

efter vi plockat upp puppisarna åkte vi vidare mot DC. väl framme tryckte vi in hela M's studentrum i två bilar. det gick rätt bra eftersom vi bytt bil med min värdmammas andra syster över helgen. de har en så jäkla stor bil så det är nästan läskigt, en exakt likadan sån här har dem (kommentar pappa!). med tv och dvd vill jag tillägga. tacka Gud för den haha.

eftermiddagen gick vi runder downtown och såg det man "måste se". lördagskvällen avslutades på jättemysig restaurang och sedan blev det tillbaka på hotellrummet. vi var alldeles för trötta för och dra ut på äventyr.


på väg..










N imorse "Caroline, nu tar jag en bild på dig med din kamera!" KLICK. tack för den.. haha riktigt hemsk bild.


B, R och jag borstar tänderna. kolla in B, han vill borsta lite själv också såklart. SÖTUNGE.


idag var vi på musem och kollade på amerikanska armén som var och ställde ut olika pansvarvagnar och grejor och gjorde "reklam" för sig.


behöver jag säga att N älskade det?
jag har en likadan bild med geväret som min värdpappa TVINGADE mig och ställa upp på.. haha.

var en underbar och tokigt rolig helg. speciellt när R attackerade mig med pussar eller när vi smugglade in och ut två valpar på hotellet. .. och såklart en massa mer. ♥

23.05 DC

ett snabbt hej från huvudstaden.
sitter på hotellrummet nu efter en heldag. jag har sett Vita Huset och det var nästan fjantigt litet.

23.23 alltid redo

okej, har sprungit upp-och-ner, överallt, och försökt få ihop allt. det är ett helt projekt och resa med tre barn om det så bara är för en natt.

har mysiga bilder från idag på barnen men det får vi nog skippa. jag och B körde till mallet i eftermiddags och när tvillingarna kom hem drog vi direkt till parken så vi har varit på resande fot hela dagen. Washington DC om några timmar! barnen sover och jag tycker faktiskt det är lite småläskigt att vara ensam med barnen på kvällen i detta stora hus.. skönt att mormorn och morfarn bor i huset bredvid.

nu ska jag lyxa till det med jordgubbar och grädde.

00.00 hola amigos

satan i gatan vad tiden springer iväg. jag har hunnit träffa Jessica en snabbis i veckan annars har barnen varit mitt enda sällskap. tiden går för jäkla fort. imorgon fram till söndag blir det crazy. imorgon jobbar jag en jäkla massa timmar, från 09.30 till sen natt. tidigt på lördagmorgonen åker vi till Pennsylvania sedan vidare mot Washington DC (berättar mer sen) ska förbereda hela avfärden så jag har mig själv och tre barn att ansvara för. ombyten, pyjamasar, tandborstar, snacks, blöjor.. och jag måste ladda min iPod! kommer bli galet. får sätta barnen framför en film imorrnkväll helt enkelt.

vi hörs på söndag kanske. eller måndag. eller imorgon. vem vet?

I used to dream about, the life I'm living now
I know that theres no doubt.
I made it, I made it!

00.16 svar

min tshirt är köpt på Target, för fyra dollar. haha. det är en 4th of July tshirt som finns i många olika utförande. lite rolig och ha med sig hem till Sverige tyckte jag.

23.37 life


igår såg kvällen ut så här, jag och R nördade framför varsin laptop.

idag har det gått i en rasande fart. jag och B storhandlade (hela vagnen var proppfylld) och jag är stolt jag klarade av en 2-åring och alla dessa varor på samma gång. dock slapp jag ju packa ner varorna själv, för det gör dem till en i affären och det underlättar ju en jäkla massa.
sen bar det hemåt för att möta upp tvillingarna vid skolbussen. efter läxläsning drog vi vidare hela familjen och handlade ännu mer. hade sjukt gärna velat berätta konversationen som ägde rum i bilen, men det gör jag inte på grund av google translate. haha.
när vi avklarat alla inköp körde vi och hämtade upp chinese food. sen skulle min värdmamma stressa iväg och hämta en klänning hon lagt undan (de ska på bröllop på fredag) och hon mer eller mindre tvingade mig och följa med. haha, så rolig. det slutade iallafall med noll dollar minus för mig men en Dior beauty case rikare, som innehöll två parfymtester dessutom. tackar min värdmamma för det.

nu stupar jag snart i säng. är helt slut. ont i hals, huvud och kropp.

det händer så himla mycket i mitt liv här nu. inget jag vill eller kan skriva om här även om jag ibland skulle vilja.
vad jag kan berätta är att i helgen drar vi till Washington DC iallafall, som det ser ut nu. vi ska hämta hem barnens kusin som går på college där. har vi tur blir det en helhelg i huvudstaden och med sommarvärmen som redan kommit hit hade det suttit fint.

12.26 avstånd

har försökt hela veckan att få tag på både vänner och familj där hemma, men det verkar omöjligt. nu hade jag lite ledig tid att sitta ner men lyckas inte haffa någon idag heller.

23.13 vansinne

nu har de tydligen gripit idioten som höll på och spränga halva Times Square i luften.

vi passerade Times Square precis innan/när bomben upptäcktes i lördags och min värdpappa säger att vi hade tur. antingen hade vi hamnat mitt i explosionen eller mitt i kaoset som hade blivit om den smällt. vet inte vad som varit värst. Times Square ska man undvika. min värdpappa sa senast på Nyårsafton då jag begav mig in där att om det är någonstans de smäller en bomb är det på Times Square. fy fasiken.



det har varit kanonväder nu i en vecka, 25-30 grader. det är nästan för varmt. riktig tropisk värme men tack och lov har det kommit lite friskare vindar nu. imorgon ska jag byta ut jeansshortsen mot en förhoppningsvis svalare klänning. eller vi får väl se med det, vill ju inte skrämma slag på någon i mataffären med mina ben.

22.41 heltäckande klädsel?



blir ingen barbent utgång i helgen iallafall..

23.47 biten

åh vad mina ben kliar! har hur många myggbett som helst och det ser hemskt ut. B är väldigt bekymrad och kommenterar detta hela tiden, han lånade till och med ut sin äckliga snuttefilt till mig idag. haha.

och så har jag fått ont i halsen igen. N har ju precis varit sjuk så det är där det kommer ifrån. halsinfektioner och jag slår aldrig fel.

jag säger då det, måndagar.

00.02 besök

vi har just nu besök av våra stamgäster, tvättbjörnarna. de sitter och mumsar på våra gamla sopor. jag har stått och tittat på dem från andra sidan glasdörren ett bra tag och de skiter fullständigt i att jag är där. skulle man öppna dörren fräser de bara.. så vi låter dem äta på. problemet är bara att dem skitar ner, för bordsskick har dem inte.







här sitter en av dem och äter upp pizzan jag gjorde i fredags.

nu ska jag och mina fjorton myggbett gå och lägga oss. vi har nu satt på luftkonditioneringen i hela huset så snart går det och andas här igen.

19.02 magical night

igår var vi alltså på cruise. en tre timmar båtfärd runt hela Manhattan. det vart smockat med folk (endast au pairer och armé-killar) värsta partyt, det dansades så hela båten gungade. natten fortsatte sedan med att försöka få tag i en taxi som kunde ta oss till West Village och rooftop-party hos Peter.


Carina, jag, Jessica och Carolina








när vi kom till Peter möttes vi av kanske den vackraste utsikt jag någonsin sett. det var helt magiskt! på andra sidan hade vi Frihetsgudinnan att beskåda.

en annorlunda men grymt galet rolig kväll.

17.53 just nu

klockan är snart sex och det är fortfarande 30 grader varmt ute. jag fullständigt kokar bort här på mitt rum. några timmar på beachen har det iallafall blivit idag. brännan har bättrats på en aning.

07.10 home

det går kalla kårar längs ryggraden på mig. vi befann oss dock tryggt några kvarter därifrån, högt ovanför med en underbar utsikt över staden. någonting kommer hända i New York igen, i stil med 9/11. frågan är bara var och när och det skrämmer mig. uh.

haft en toppenkväll dock. nu ska jag lägga mig.

15.37 stekhett

nu kör vi!
partykväll på Manhattan (och ute på vattnet) ikväll i stekheta 30 grader. det kokar! vi kör barbent och om jensjackan ens kommer behövas inatt återstår och se. bilder kommer imorgon. party.

23.50 united states of america



jodå, två månader kvar till 4th of July och det laddas redan.

säger godnatt från det stora landet här på andra sidan Atlanten. blir nog inte mycket bloggning i helgen. imorgon jobbar jag (mmmmm, helg) från 8.00 på morgonen och på eftermiddagen drar vi till Manhattan för lite båt på Hudson River där vi ska se solnedgången och dansa in natten. senare väntas det rooftop party!

förresten, glad Valborg eller något. det har ju tydligen firats idag och har gått helt obemärkt förbi mig. när ni vaknar upp och läser detta önskar ni väl att gårdagen aldrig hänt ;)

RSS 2.0