00.40 need you now

efter en dag på stranden är jag slut.
imorgon väntar lite mysdag med hela familjen, barnen har ju sommarlov nu så det är bara lajbans varje dag.

idag kom N in efter och ha letat upp sina Crocs han glömt utomhus (som vanligt).
jag - where did you find them?
N - well.. a squirrel took them home and put them outside his door. thats where i found them.

haha. årets skönaste!

00.02 a bump in the road

sen familjen lämnade i lördags har jag varit rena tönten. och det där beslutet om och stanna i USA lite längre. allting har gjort att jag går runt och är deppig, gråter för helt sjuka saker och känner mig omotiverad till allt. inte alls likt mig. jag har ju stormtrivts här! nu har jag ångest. ska jag verkligen stanna? vad har jag då och komma hem till? hur länge kan man ha vänskap på stand-by? jag vet att man bör leva en dag i taget men jag är rädd och förlora det och dem jag lämnat hemma.

var det så här alla andra kände när de lämnade Sverige men som jag får igen nu?

23.42 ..och förresten..

.. den här svenska sportkommentatorn träffade vi på i Battery Park på Midsommarafton också. jag och Jessica la av världens disskommentarer till honom. haha.. stackare.

vilken Midsommar!


23.30 this is how we do it..



bildbevis!

Midsommarfesten vi trillade in på i fredags var helt oplanerat..
i Soho står vi och dividerar hur vi ska göra med kvällen när en amerikansk kille kommer upp till mig och frågar om vi letar efter den svenska Midsommarfesten (som för övrigt var en privat fest). jag svarar nej. han insisterar på att vi borde gå dit iallafall. så det gör vi. in kommer vi och den första jag möter är Caroline Winberg. jaha det var ju lite coolt ändå. tills Marcus Schenkenberg helt plötsligt går förbi vårt bord och jag nästan trillar av stolen. var ju givetvis tvungen och ge mig ut på jakt.. haha. efter ett tag får vi kontakt med en något full Schenkenberg.. men galet trevlig sådan! vi stod och pratade en bra stund och innan vi drog vidare var vi givetvis tvungna och ta en bild, bara för bevis.

dumt nog fick vi hans mejladress (privata) men den gick in genom ena örat och ut genom det andra. kanske lika bra det. haha.

23.13 tillbaka på jobbet

nu har man nästan börjat vänja sig vid värme och sol varje dag som något helt normalt, därför har jag inte lika fascinerat skrivit om detta på ett tag. men IDAG.. jag säger bara IDAG. satan vad varmt det var idag. till och med barnen som annars inte svettas en droppe började gnälla direkt när vi kom ut i trädgården "åååh vad varmt. kan vi inte gå in igen?" och svetten rann i ansiktet på dem. vi gick in och hämtade handdukarna och körde de 50 metrarna upp till poolen. där spenderade vi eftermiddagen. UNDERBART och det är nog den enda sysselsättning där vi allihopa har lika roligt haha..

imorgon blir det beachen. inte helt fy skam och vara tillbaka på "jobbet" ändå..

23.41 me and sis


23.28 i like the way it hurts

min familj åkte hem igår så idag känns det lite deppigt. jag har hemlängtan. inte nog med det är N i militär träning och jag känner mig ensam, även fast det är långt ifrån vad jag är.

dålig timing men jag var tvungen och ta beslutet om och förlänga mitt år här i USA eller inte, i samma veva.
jag kommer stanna. Maj/Juni 2011 är jag tillbaka i Sverige igen med all säkerhet. just nu, efter och ha fått känna på Sverige lite under veckorna familjen var här, saknar jag allt och alla där hemma. jag saknar mina vänner så det gör ont i hjärtat. jag saknar min mormor och kära katt så jag skulle kunna ta nästa flyg hem utan tvekan. MEN. jag är inte klar med USA än.

glöm mig inte.

20.34 forever young

 

igår firade vi Midsommar i Battery Park och fortsatte festen med Schenkenberg, Fahrman, Winberg och gänget. svensk Midsommar firas ju bara en gång om året (och kanske bara en gång i livet i NYC?) så varför inte slå på stort. vilken kväll! Marcus Schenkenberg må vara lite för gammal, men jäklar vad snygg han är..


11.32 Midsommarafton


nu blir det Midsommarfirande i NYC.
Glad Midsommar!

22.11 hej från Ohio

jag har nu haft semester i en vecka och befinner mig just nu i Ohio. imorgon bär det vidare mot Chicago för några dagar där. nu blir det en öl!

16.17 that's life

något tar slut, medans något annat tar en början. inte roligaste början på helgen men jag antar det var bäst att det blev som det blev. jag har världens bästa peppande värdföräldrar iallafall och världens bästa vän, Jessica.

idag kommer äntligen min familj hit. om några timmar är de här och vi ska träffas igen för första gången på sju månader. jag är nervös nu. det pirrar i magen och jag känner mig superstressad. måste ta tåget in till the city snart. semester i två veckor och jag ska njuta i fulla drag. kanske dyker det upp ett litet inlägg då och då eller kanske inte. det är ju faktiskt semester.

nu kör vi.


20.32 SEMESTER

och vad är inte bättre än och börja det hela med lite party? och en förkylning såklart. men det slår aldrig fel. alltid när det vankas semester blir jag sjuk. halsfluss i Florida var senast.

23.36 22

jag har ju hunnit fylla 22 år och här är lite bilder från min födelsedag 4/6.


började dagen på IKEA med lunch och inhandling av svenska godsaker.




<3


firande på kvällen såklart.


22!

23.18 always on my mind

jag läser att det är student hemma nu och det slog mig nyss att det är tre år sedan jag själv stod där på trappan i Tivoliparken och skrek ut min lycka. jag är nöjd med åren som gått minsann. jag har förverkligat en dröm jag haft länge, som jag lever nu och det är inte fy skam. tre år av en massa frihet och äventyr. precis som jag vill ha det.


jag och min älskade mormor. älskar och saknar dig mormor ♥ du är världens bästa!


en tolvtimmars jobbdag idag också. jag har redan jobbat mina 45 timmar den här veckan (enligt visumreglerna får man som aupair inte jobba mer än 45 timmar i veckan) så vi får se vad det hela slutar på. imorgon blir det beachen med alla barnen, sista jobbdagen innan två veckors semester. LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR.

23.29 paus?

jag vet inte om jag ska fortsätta trycka på paus-knappen ett tag till. kanske stanna här lite längre än planerat. innan den 1 juli måste jag ha bestämt mig. det finns väldigt mycket och många här som jag inte vill lämna förrens jag verkligen blir tvungen till det och det behöver jag inte bli redan i November..

så vi ses 2011 eller vad säger ni?

23.20 Stamford downtown


idag lämnade jag och B tillbaka några filmer på biblioteket så vi tog tillfället i akt och gå runt downtown lite med Jessica och hennes pojkar. det har regnat lite idag så det passade utmärkt. nu i sommar är det konstprojekt på gång och dessa stora katter och hundar står utställda överallt i olika utförande. skitcoola!






den här katten ska jag köpa och ställa i trädgården hemma i Sverige. hoppas det är okej, mamma och pappa?

23.01 tillägnat

jag måste tillägna detta inlägg min hostdad. han är för jävla bra han alltså.

ikväll hämtade jag och Jessica honom på tågstationen. efter ungefär fem meter i bilen börjar han helt otippat prata om "blommor och bin". vilket känns några år försent dock, men vi är ju i USA så.. jag och Jessica skrattade så vi grät. hans bästa kommentar var "God made us horny at this age"... HAHAHAHAHA alltså jag kan inte sluta skratta. sedan pratade han om aids och prostituerade i Asien och att man inte bör ligga runt. han får nog öva lite på detta snack tills R är redo för det känner jag. det var dock det absolut roligaste detta år.

amerikanare är för sköna alltså.

23.31 parentes

jag ska aldrig i livet skaffa mer än två barn.
tre barn är rena självmordsförsöket att ge sig på.

23.27 som om det inte kunde bli värre..

.. så har N åkt på magsjuka. mitt i sommaren! hoppas innerligt att vi andra inte åker på det nu. det skulle ställa till med sååå mycket problem den här veckan. tredje omgången magsjuka i huset på sju månader, helt galet ju.

har jobbat tolv timmar idag också och ville till slut somna stående. känner fortfarande kräklukten i näsan. har desinficerat hela huset så gott det går. han piggnade iallafall till ikväll och både åt, var ute och lekte och var som vanligt igen så man kan ju hoppas lite försiktigt att det bara var något skit han ätit eller så.

ska upp vid sex imorgon bitti igen och köra min värdpappa till stationen. ska försöka få någon timmes sömn till efter det.. annars vet jag inte hur jag ska orka veckan som den ter sig nu. gnite ♥ (glömde nästan berätta grädden på moset idag, när B drog av sig sin bajsblöja i sängen. precis vad man behövde en dag som denna ju..)

23.20 if you leave

idag har jag jobbat 08.30 - 21.00 typ. plus matinhandling efter det. jag är totalt slut. min hjärna sover känns det som.

jag känner mig konstig. denna vecka kommer inte bli som andra veckor.
måste sova nu. måste.

00.01 hetast just nu


i USA diggar vi stenhårt till denna låt nu. sommar!

23.50 crazytown

den här helgen har varit den mest galna helgen någonsin med födelsedagsfirande, poliser, ishallar, drama drama drama.
inatt slog iallafall alla rekord. kvällen började hos mig, fortsatte downtown med dans och more drinks (bartendern hällde shots rakt i min mun) och på något vis hamnade vi senare på natten i en ishall. haha. tydligen var vi inte de enda svenskar som hängt där heller.
















00.22 bye 21

min sista dag som 21 blev lyckad. Walmart och McDonalds med B och Jessica och när tvillingarna kom hem på eftermiddagen drog vi till poolen och hade roligt. vi var inte hemma förrens 19-tiden så det blev sen middag och sen läggning. har varit en otroligt varm dag (35 plusgrader).. vid 23-tiden ikväll kunde vi njuta av sköna 31 grader.






helt otroligt! och så läser jag i lokaltidningen där hemma "sol och värme väntar i helgen, 20 grader" jag kan knappt glädjas med er ;)


imorgon ska jag, Jessica, hennes två pojkar och min lille B åka till IKEA tidigt på morgonen. födelsedagsluncha med köttbullar och gräddsås och inhandla svenska godsaker. perfekt start på dagen ju! ska dock upp om bara några timmar igen och skjutsa min värdpappa till stationen. just nu är det extremt mycket jobb för mig och jag har inte tid och sitta ner förrens på nätterna. dock har jag jäkligt roligt på samma gång så det är inte så farligt som det låter. spendera dagen på stranden eller vid poolen på jobbtid är ju knappast något och klaga över.

godnatt på er Sverige, eller godmorgon kanske.

00.27 you leave home, you move on

jag och Jessica har spenderat hela dagen på stranden med hennes två pojkar och min lille B. UNDERBART. vi badade, solade och hade det supermysigt. ikväll var min värdmamma, barnen, jag och några släktingar ute och åt middag på Abis i Greenwich. vi firade min födelsedag lite i förväg, så jag fick tårta och sång och special treatment. har ett superfint kort därifrån på oss alla.. men det kan jag tyvärr inte visa här. jättemysigt iallafall!

hände en sån sjukt konstig sak idag. hade hemskt gärna velat berätta hela den korkat barnsliga historien här men jag gör väl bäst i och låta bli. kan ju lägga till detta på listan över "saker jag ångrar (som fan) att jag gjort".

imorgon ska jag jobba 12 timmar igen (börjar bli mer regel än undantag) och jag fasar redan. har inte haft någon fritid alls denna vecka.

dessutom är det åtta dagar sedan jag pratade med N och jag önskar bara att tiden kunde gå lite fortare.


23.35 SIX FLAGS





glömde jag att nämna att jag har season pass?
haha, rollercoasters för hela slanten i sommar

01.00 forfarande crazy

i min hjärna råder kaos just nu. allting är crazy. livet här borta är bra underhållande måste jag säga.


kom nyss hem från Six Flags och är dödstrött. tror det var en nästan 40 grader om inte mer när vi kom dit. man svettades som en lök bara man satt ner. vi såg helt dränkta ut. det var nästan odrägligt. men framåt eftermiddagen blixtade det till lite och sen sjönk det nog till en lite mer behagliga 30 grader igen.



nu måste jag hoppa i säng för jag är helt slut. känns helt ofattbart att jag för exakt en vecka sedan vid denna tidpunkt låg och sov bredvid den jag saknar som mest just nu. kanske går och bär in tvillingarna på mitt rum inatt så slipper det kännas så tomt haha.

RSS 2.0