22.31 okej, här är helgen

ikväll hade jag önskat att jag suttit och druckit öl, tittat på fyrverkerierna och sett fram emot min lediga dag imorgon efter och ha jobbat sju dagar på raken. men inte.

från början skulle jag bara ha barnen i lördagskväll. det utökades sedan till söndagmorgon och till slut blev det en hel helg. mina värdföräldrar skulle på konsert på ett av casinona här i Connecticut då min värdpappa fyller år.


(klicka)

det hela slutade alltså med att de drog med mig och alla barnen dit igårkväll (var ju riktigt coolt, men kanke inte det ultimata med tre barn). eftersom det idag är 4th of July ville jag självklart festa till det lite men det gick också i backen då jag sen var tvungen och följa med till Six Flags där vi spenderat hela dagen.

nu lät hela helgen helt pissig. det var den inte. den var rolig men det stör mig att jag inte fick fira denna dag som jag sett fram emot. tog därför tillfället i akt att spruta ner födelsedagsbarnet, min värdpappa, totalt med en enorm vattenkanon idag.. haha. ni skulle sett hans min! men med 35-40 graders värme var det inte helt elakt gjort.

Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0